Bøtelagt for Manchester United-trøye

Carlos Tevez tabbet seg ut.

(Dagbladet.no): Argentinske Carlos Tevez stilte opp i en Manchester United-trøye på Corinthians\' pressekonferanse.

Det koster supertalentet dyrt.

Ifølge nyhetsbyrået PA har den brasilianske klubben gitt spissen en bot på 20 prosent av månedslønna. Det tilsvarer 30 000 kroner.

Da den argentinske OL-helten fikk spørsmål om hvorfor han viste seg i United-trøya, svarte han at sponsoren hadde gitt den til ham.

- Jeg går med det Nike gir meg, det er ikke noe problem, sa Tevez.

Trodde han.

I vinter ble Tevez koblet til en rekke europeiske klubber. I stedet valgte Boca Juniors-spissen å skrive under for Corinthians, som betalte rekordsummen 115 millioner kroner.

21-åringen er kåret til den beste spilleren i Sør-Amerika to år på rad.

BESØKTE MARADONA: Diego Maradona og Carlos Tevez med hver sin dansepartner i Maradona-showet «Nr. 10s kveld». Foto: Scanpix/Reuters
BESØKTE MARADONA: Diego Maradona og Carlos Tevez med hver sin dansepartner i Maradona-showet «Nr. 10s kveld». Foto: Scanpix/Reuters Vis mer

Muligens var draktstuntet et ekte rop om å bli kjøpt til Europa. Tevez har lenge klaget på at brasilianske dommere ikke beskytter ham nok mot grisetaklinger.

- Det er som om de ikke vil at en argentiner skal lykkes i brasiliansk fotball. Hvis ingenting forandrer seg blir det vanskelig for emg å bli her, sa Tevez.

I RETT TØY: Corinthians reagerte med bot da Carlos Tevez stilte i rødt på en pressekonferanse.