Bournemouth og Blackburn endelig enige om King-avtale

- Koster 12 millioner.

ENIGE: Bournemouth har endelig kommet til enighet med Blackburn om hvor mye de skal betale for norske Joshua King (23).
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
ENIGE: Bournemouth har endelig kommet til enighet med Blackburn om hvor mye de skal betale for norske Joshua King (23). Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bournemouth har endelig kommet til enighet med Blackburn om hvor mye de skal betale for norske Joshua King (23).

Den norske landslagsspillerens kontrakt med Blackburn gikk ut etter fjorårets sesong, og allerede i mai signerte King en treårskontrakt med den ferske Premier League-klubben Bournemouth.

Men FIFAs regelverk sier at klubber skal ha kompensasjon for spillere under 24 år, selv når de har utløpende kontrakt. Det er denne klubbene nå har kommet til enighet om etter flere uker med forhandlinger.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Ifølge lokalavisen Bournemouth Echo har Kings nye klubb trolig betalt rundt 1 million pund (12 millioner kroner) for King.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer