Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bovim opereres i Nederland

Må selv betale deler av legeregningen.

MÅ BIDRA SELV: Ingvill Måkestad Bovim må selv betale deler av operasjonen hun skal igjennom i Nederland i morgen.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
MÅ BIDRA SELV: Ingvill Måkestad Bovim må selv betale deler av operasjonen hun skal igjennom i Nederland i morgen.Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Mellomdistanseløperen Ingvill Måkestad Bovim (31) legger seg under kniven i Nederland fredag.

Bovim gikk glipp av 1500-meteren i London-OL etter at hun pådro seg en akillesskade under trening på Bislett stadion like før avreise til England.

- Etter operasjonen skal jeg være helt i ro i to uker, men så kan jeg begynne med alternativ trening, og i november/desember kan jeg løpe igjen, sier hun til Aftenposten.

Prisen på operasjonen er ikke klar, men 31-åringen må selv betale en del av regningen.

- Det går av mine midler i Olympiatoppen, men det synes jeg er helt greit. Jeg har fått masse støtte til treningsleirer før OL, sier Bovim.

Halvparten av operasjonskostnadene dekkes av Olympiatoppen, mens Norges Friidrettsforbund og Bovim selv betaler den andre halvdelen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media