Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bowyer blir i Leeds

Lee Bowyer har bestemt seg for å akseptere boten fra Leeds. Dermed blir han værende i klubben.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var etter mekling fra leder Gordon Taylor i den engelske spillerforeningen PFA at Leeds United og Bowyer kom til enighet i går kveld.

Bowyer betaler fire ukelønner til klubbens sammfunsprogram for arbeid i blant ungdom i Leeds' bykjerne og et lokalt barnehospits, melder Leeds Uniteds hjemmeside.

Leeds-formann Peter Ridsdale presiserer i en offisiell uttalelse at dette er en intern disiplinærsak som ikke har noe med rettssaken å gjøre.

I går hadde familien til Sarfraz Najeib en pressekonferanse, der de bekreftet at de vil gå til sivilt søksmål mot Bowyer, Woodgate de andre tiltalte i den avsluttede rettssaken og Leeds United. Faren, Mohammed Najeib sa følgende:

- Min familie har lidd i stillhet og håpet på rettferdighet. Det voldelige angrepet var nær ved å koste sønnen min livet, men rettens kjennelse var ikke til hjelp for oss til å komme over det. Hadde rettferdigheten skjedd fyllest ville vi vært i stand med å komme oss videre i livet. Vi har bestemt oss for at vi ikke har noe annet valg enn å forsøke å stille de ansvarlige for retten.

(Dagbladet.no)

SIVILT SØKSMÅL: Safraz Najeib (t.v.) og faren Mohammed Najeib holdt i går en pressekonferanse i rådhuset i Leeds, der de bekreftet at de vil gå til sivilt søksmål mot Bowyer, Woodgate, de to andre tiltalte og Leeds United. Foto: SCANPIX / REUTERS
Hele Norges coronakart