Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bowyer hindret «historieskriving»

Sjettedivisjonslaget Yeading måtte gi tapt.

(Dagbladet.no): Men Newcastle trengte en liten tordentale i pausen for å levere.

Men da løsnet det da også. Ameobi passet til Bellamy som igjen fant Bowyer inne foran mål. Det hadde da gått syv minutter av andre omgang.

10 minutter senere ordenet Ameobi 2-0 og en forventet seier kunne i realiteten innkasseres der og da.

For Yeading hadde en i utgangspunktet uoverkommelig oppgave mot Newcastle i dagens FA-cupoppgjør.

Det er seks lange divisjoner opp til Newcastle. Det ble seks divisjoner for mye.

Men hadde bomben blitt et faktum, ville det i dag måtte ha blitt skrevet et nytt historisk kapittel i den tradisjonsrike turneringen.

Yeading ville i så fall blitt det lavest plasserte laget divisjonsmessig som hadde slått ut et lag fra den øverste divisjonen.

FIKK NED SKULDRENE: Lee Bowyer, her i aksjon mot Sochaux, ordnet 1-0 til Newcastle mot sjettedivisjonslaget Yeading - syv minutter ut i andre omgang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling