- Bowyer kan spille på lørdag

Leeds-manager David O'Leary åpner for at Lee Bowyer kan spille mot Newcastle på lørdag. Men først må Bowyer gjøre opp for seg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det ventes at Bowyer kan ombestemme seg og godta straffen sin allerede i dag.

Og for å vise at han virkelig ønsker å beholde spilleren, varsler O'Leary at Bowyer, som den siste tida har vært ute med strekkskade, kan være tilbake i troppen allerede på lørdag. «Alle» engelske nyhetssider på nettet siterer i dag O'Leary, som sier at Bowyer nå er frisk nok.

- Han trener og det er ingen problemer med hamstring-skaden. Innen lørdag vil han være aktuell i laguttaket, sier O'Leary.

- Everton-kampen (i går kveld) ville vært for tidlig for ham, men vi ser ham som et alternativ på benken til helga. Jeg har ikke utelukket det. Kanskje det kan være en motivasjon for ham.

Leeds-formann Peter Ridsdale tror Lee Bowyer velger å bli i klubben, og gjør det nødvendige: Aksepterer klubbens straff for åpenlys fyll i Leeds sentrum.

- Jeg tror oppriktig at i løpet av de neste to døgnene vil Lee akseptere at det bare var rett og rimelig for oss å gå til disiplinære sanksjoner. Fordi han den natta i januar 200 0, etter hans eget utsagn, var påvirket av alkohol som er mot klubbens reglement, sier Ridsdale ifølge Leeds Uniteds hjemmeside.

Også Jonathan Woodgate kan snart være tilbake på banen.

- Jonathan ser ut til å være i god form, og alt han trenger nå er å spille fotball. Han taklet den andre rettssaken mye bedre og å ha ham i mye bedre form er en bonus for oss, sier O'Leary.

(Dagbladet.no)

I KRIG... David O'Leary instruerer Lee Bowyer under fjorårets kvartfinale i Champions League mot Deportivo.
...OG KJÆRLIGHET: Etter kampen feiret Bowyer og O'Leary semifinaleplassen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer