LØSNING: Morten Fevang har spilt for Odd siden 1998, bare avbrutt av et opphold i danske Odense. At veteranen ikke fikk fornyet kontrakten - slik han ville - opprørte fansen. Søndag ettermiddag ble det likevel en løsning.
Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIX
LØSNING: Morten Fevang har spilt for Odd siden 1998, bare avbrutt av et opphold i danske Odense. At veteranen ikke fikk fornyet kontrakten - slik han ville - opprørte fansen. Søndag ettermiddag ble det likevel en løsning. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB SCANPIXVis mer

Bøyer av etter bråket - Odd forlenger med Fevang

Får kontrakt ut 2013.

(Dagbladet): At Odd-kaptein Morten Fevang (37) ikke fikk forlenget kontrakten etter sesongen, har opprørt supporterne de siste dagene. Ja, nærmest hele Telemark.

- Det er en tid for alle, sa trener Dag-Eilev Fagermo.

I ettermiddag ble det klart at klubben gjør helomvending, og likevel tilbyr veteranen ny kontrakt.

På hjemmesida skriver klubben:

- Både klubb og spiller har de siste dagene opplevd en stor pågang av interesserte som ønsket å bidra til at Morten Fevang kunne få et år til som spiller. Gjennom samtaler med flere av disse, har klubben funnet en god løsning på denne saken. Morten Fevang spiller for Odd Grenland i 2013.

Kritisk Solli I tillegg til å spille fotball, blir veteranen trukket inn på markedssiden.

Tidligere Odd-spiller Jan Gunnar Solli var blant kritikerne til at Fevang ikke fikk fortsette. Fra sin base i New York - der han spiller for New York Red Bulls - kom han med følgende karakteristikk på Facebook:

- Merkverdig.

Selv sier Fevang:

- Jeg har hele tida sagt at jeg ønsker å spille fotball i klubben min, Odd Grenland, i et år til, og nå er jeg veldig fornøyd med at denne saken er avsluttet.

God plassering Fevang fortsetter:

- Nå skal jeg bidra med å sikre så bra plassering for klubben som overhodet mulig i 2012. Jeg ser fram til spill og markedsarbeid i klubben også i 2013.

Odd spiller mot Aalesund søndag kveld.