FÅR PERMANENT JOBB: Bjørn Petter Ingebretsen får permanent hovedtreneransvar i Strømsgodset. Avtalen strekker seg til 2018.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FÅR PERMANENT JOBB: Bjørn Petter Ingebretsen får permanent hovedtreneransvar i Strømsgodset. Avtalen strekker seg til 2018. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpixVis mer

«BP» blir permanent hovedtrener i Godset

- Veldig fornøyd og takknemlig.

(Dagbladet): Da David Nielsen måtte forlate posisjonen som hovedtrener i Strømsgodset, ble Bjørn Petter Ingebretsen ansatt som en midlertidig løsning.

Etter suksessen siden (seier på seks av ni seriekamper), har han nå fått jobben permanent. Det melder Strømsgodset i en pressemelding tirsdag.

Dermed blir han klubbens hovedtrener ut 2018.

- Jeg er veldig fornøyd og takknemlig med å få denne sjansen. Jeg gleder meg til å utvikle spillere og videreføre det Godset har vært gode på i mange år. Disse ukene har gitt mersmak og særlig responsen fra publikum på Marienlyst har gledet meg stort, sier «BP».

- Vi har fått en bedre struktur og en tydeligere spillestil med Bjørn Petter som hovedtrener. Enkeltspillere har også fått ut sitt potensial i større grad, og Bjørn Petter har klart å skape en entusiasme både på og utenfor banen, sier sportssjef Jostein Flo.

Drammens Tidende meldte i går at Tor Ole Skullerud, som var ferdig som Molde-trener denne måneden, var i samtaler med klubben. Klubben avkreftet senere dette på sin Twitter-profil.