- Bra bursdagspresang

Ove Seljeset hadde bursdag i romjula og ble årets siste månedsvinner i Manager 2003.

Med det øl-inspirerte lagnavnet Lapin Kulta, gikk Ove Seljeset helt til topps og ble månedens manager i desember. Han sanket 482 poeng - en knusende seier hele 16 poeng foran lag nummer to. Ove Seljeset er et nytt navn på toppen av lista i Manager-spillet.

- Ja, det er første gang jeg vinner. Men jeg satser på å bli en gjenganger framover, smiler den stolte vinner.

Han er i gang med sin tredje sesong i spillet, og tror rutinen kommer godt med.

- Man begynner jo å få litt peiling på hvordan man skal sette opp laget, sier Seljeset.

Satset på United

Han avslører at han baserer laget sitt på flest mulig spillere fra ett lag hver runde. Godt med penger på lagkontoen har gitt ham råd til å bruke store deler av favorittlaget Manchester Uniteds førsteellever den siste måneden. Det har vært mulig med flere av de dyreste stjernene på tribunen.

- Jeg hadde United mot Arsenal og nå sist, men unngikk dem i de to tapene mellom. Jeg hadde også blant annet satset på Newcastle da de vant 2-0 mot Fulham.

Ove Seljeset spiller Manager 2003 i en internliga i Forsvarets Logistikkorganisasjon i Ramsund. Der har hver manager lagt 500 kroner i potten. Pengene går til fotballtur for de to beste ved sesongslutt.

- Jeg var en av de to i fjor, forteller han.

Tøff motstand

Holder han desemberformen ut sesongen, kan han være på vei til England igjen. Men konkurransen er hard, med blant andre vinneren av Mitt Drømmelag, Thorbjørn Solås, som en av motspillerne.

Uansett ble premien - etter eget ønske en ny Manchester United-drakt - en populær jule- og bursdagspresang for vinneren som fylte 32 år første juledag.

- Ja, jeg har ikke den nyeste utgaven av drakta, så dette var en bra presang, sier Ove Seljeset.

  • Kjetil Sundsøy med laget Listefyll vant runde 21 med 103 poeng. Samme sum hadde nummer to, Bjørnar Halvorsen med laget Magnus_Uggla. Halvorsen imponerte med to lag blant de fem beste i desember. Fjerdeplass med Gullgutta og femteplass med nevnte Magnus_Uggla.
SUKSESS: Ove Seljeset var desembers beste sjef i Manager 2003. Mye takket være gutta bak ham på dette bildet.