Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Bra for ligaen om United er i toppen

Ferguson frykter at Chelsea rykker fra.

 • LIVE NÅ: Fulham - Manchester United Før kampen:
  (Dagbladet.no): Premier league er snart halvspilt, og fremdeles er det ingen lag som har stukket fra de andre i toppen. Fortsatt er det bare fire poeng fra Chelsea til Everton på 2. plass.

  Og ti poeng bak Chelsea ligger Manchester United. De kan imidlertid kappe forspranget med seier over Fulham i kveld.

  - Det er best for ligaen om det er tre eller fire lag som er med og kjemper om tittelen helt til slutt. Vi hadde denne situasjonen for et par år siden, selv om det bare var vi og Arsenal som var igjen helt i innspurten. Det kan skje igjen, sier ManU-sjefen ifølge Evening Standard.

  Arsenal og Chelsea spilte uavgjort i London i går, og Ferguson vet at laget hans må gripe den sjansen de nå har fått til å ta innpå toppen.

  - Vi har vært i god form de siste par ukene, og har fått opp selvtilliten. Men det har sannsynligvis også Fulham, etter deres seier over Norwich forrige helg.

  I kveld får også Ferguson et nytt møte med sin tidligere spissfavoritt Andy Cole.

  - Jeg mener fortsatt at han er blant de beste spissene i ligaen. Vi er nødt til å være oppmerksomme på Cole, siden det er få som er så kjappe som han innenfor sekstenmeteren, sier Ferguson til Evening Standard.

  Det er imidlertid uklart hvem som spiller på topp for Manchester-djevlene, siden Louis Saha fortsatt sliter med kneet og Ruud van Nistelrooy er småskadd. Sannsynligvis spiller Wayne Rooney og Alan Smith fra start.

MÅ SANNSYNLIGVIS STÅ OVER: Ruud Van Nistelrooy sliter med en småskade og spiller etter all sannsynlighet ikke mot Fulham i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media