- Bra hjertestarteren ikke var så langt unna

Nervøst Glimt slo Sandefjord.

POENGJUBEL: Midtstopper Alo Bärengrub (t.h.) stanget inn kampavgjørelsen mellom Bodø/Glimt og Sandefjord.Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX
POENGJUBEL: Midtstopper Alo Bärengrub (t.h.) stanget inn kampavgjørelsen mellom Bodø/Glimt og Sandefjord.Foto: Anders Vanderloock / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• Bodø/Glimt - Sandefjord 1-0.Estlandske Alo Bärengrub sørget for at Bodø/Glimt slo Sandefjord 1-0 på Aspmyra, men nordlendingene ligger fortsatt under streken.

Med seieren over Sandefjord fikk Bodø/Glimt endelig en hjemmeseier å juble for. Forrige triumf (3-0) kom mot Aalesund i mai.- Det er viktig å vinne kamper mot lag som ligger rundt hos på tabellen. Prestasjonene våre har hele tiden vært i stigning, og vi viste at før eller siden ville vi få lønn for strevet, sa Glimt-trener Kåre Ingebrigtsen til TV 2 etter kampen.I første omgang kom begge lag til få sjanser. Men hjemmelaget var det mest toneangivende. Særlig unggutten Daniel Stensland var farlig nære å score i det 44. minutt. Bare en god keeper i Espen Bugge Pettersen avverget at Glimt fikk gå til pause med 1-0-ledelse.

Mål etter cornerFørst etter 58 minutters spill fikk Bodø/Glimt hull på byllen. Men det måtte en estlandsk forsvarsspiller til. Alo Bärengrub headet inn 1-0 etter et hjørnespark av Trond Fredrik Ludvigsen.

Ingebrigtsen var ikke like fornøyd med laget sitt etter det forløsende målet.- Vi ble litt nervøse etter scoringen. Det er bra hjertestarteren ikke var så langt unna, flirte Glimt-treneren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer