Braaten: - Går ikke utpå for å spille fisefint

Må stå over returkampen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet.no): Daniel Braaten pådro seg et gult kort etter bare 14 minutter på banen mot Tsjekkia, og får ikke være med på det avgjørende returoppgjøret.

Norge – Tsjekkia 0-1 (0-1)

Ullevaal stadion. 24.264 tilskuere.

Mål: 0-1 Vladimir Smicer (31)

Gult kort: Daniel Braaten, Erik Hagen, Norge, Pavel Nedved, Tomas Galasek, Marek Jankulovski, Tsjekkia

Dommer: Massimo Busacca, Sveits.

Norge (4-4-2): Thomas Myhre – André Bergdølmo, Erik Hagen, Brede Hangeland, John Arne Riise – Jan Gunnar Solli (Daniel Braaten fra 46.), Kristofer Hæstad, Christian Grindheim (Fredrik Strømstad fra 87.), Morten Gamst Pedersen – Steffen Iversen (Ole Martin Årst fra 79.), John Carew.

- Når jeg ser han roter nedi lomma, vet jeg at det går til helvete. Men jeg går ikke utpå der for å spille fisefint, sier Braaten.

Unggutten startet kveldens andreomgang bra, etter at han kom for en ganske svak Jan Gunnar Solli. Et langt dribleraid, kontant avsluttet av harde tsjekkerben ble dessverre kveldens beholdning for RBKs juvel.

Til tider så det ut som han sleit med å finne rytmen på den trøblete matta.

- Underlaget er uansett likt for begge lag. Vi er litt uheldige i forkant av 0-1, så nå gjelder det å smøre til nede i Tsjekkia. Vi er et godt bortelag, og det er 90 minutter igjen.

FART I BEINA: Daniel Braaten markerte seg med en gang han kom inn, men ble kontant stoppet av tsjekkerne. Foto: EIRIK H. URKE
FART I BEINA: Daniel Braaten markerte seg med en gang han kom inn, men ble kontant stoppet av tsjekkerne. Foto: EIRIK H. URKE Vis mer
GULT KORT: Braaten må stå over returkampen, etter denne taklingen av Marek Jankulovski.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer