Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Braaten: - Jeg var skadet

Reiste seg fordi Lyon spilte videre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LYON (Dagbladet.no): Lyon-manager Gérard Houllier og midtstopper Cris, mener 2-1-scoringen til Fred på overtid mot Rosenborg var helt grei.

Hele Rosenborg mener Lyon brøt Fair Play-regelen om at ballen skal spilles ut av banen når en spiller er skadet. Lyon hadde ballen da Braaten gikk i bakken, og fortsatte spillet.

Da Rosenborg overtok ballen og Christer Basma prøvde å spille den ut, snappet Sylvain Wiltord kula og startet et angrep som førte til Lyons seiersmål.

Houllier og Cris mener Braaten kom seg raskt på beina, at han ikke var skadet og at det derfor ikke var noen grunn til å spille ballen over linja.

- Jeg var skadet, hevder Braaten sjøl.

- Jeg trengte behandling, men da jeg så at Lyon-spillerne ikke ville sende ballen over linja, reiste jeg meg. Jeg ville ikke la lagkameratene mine spille med én mindre, det er ikke lett. Men vi er ikke i Norge nå, det er vel sånn det fungerer ute i Europa, sier unggutten.

- VAR SKADD: Det var ikke skuespill da Daniel Braaten ble liggende nede, sier han selv. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX
- VAR SKADD: Det var ikke skuespill da Daniel Braaten ble liggende nede, sier han selv. Foto: CLAUDE PARIS/AP/SCANPIX Vis mer
- VAR SKADD: Daniel Braaten (her med ryggen til) lot ikke som han var skadd, sier han selv. Her feirer han scoringen sin sammen med Vidar Riseth. Foto: SCANPIX
- VAR SKADD: Daniel Braaten (her med ryggen til) lot ikke som han var skadd, sier han selv. Her feirer han scoringen sin sammen med Vidar Riseth. Foto: SCANPIX Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!