BRAATEN TILBAKE: Daniel Braaten var i utgangspunktet ikke tatt ut til morgendagens privatkamp fordi han har karantene i neste kvalikkamp. Her i aksjon mot Ungarn i november. Foto: Szilard Koszticsak, AP / NTB Scanpix
BRAATEN TILBAKE: Daniel Braaten var i utgangspunktet ikke tatt ut til morgendagens privatkamp fordi han har karantene i neste kvalikkamp. Her i aksjon mot Ungarn i november. Foto: Szilard Koszticsak, AP / NTB ScanpixVis mer

Braaten er hentet inn i troppen mot Ukraina

Drillos fjerde erstatter.

SEVILLA (Dagbladet): Daniel Braaten er hentet inn i den norske troppen som skal møte Ukraina til treningskamp på Olympiastadion i Sevilla i morgen.

Braaten var ikke med i den opprinnelige troppen fordi han har karantene når Norge møter Albania i neste kvalifiseringskamp 22. mars. Men etter flere skader på de som var tatt ut, har Egil Drillo Olsen altså valgt å ta med Toulouse-spilleren likevel.

Fire spillere har meldt forfall til privatkampen i Spania: Mohammed Abdellaoue, Joshua King, Alexander Tettey og Håvard Nordtveit.

Fra før er Ardian Gashi, Erik Huseklepp og Anders Konradsen kalt inn som erstattere.

Brede Hangeland er med i troppen på tross av at han måtte gå av banen med skade i kampen mot Manchester United i helga. Fulham-stopperen utelukker ikke at han kan spille på tross av en skade i hælen.

- Jeg har et håp om å kunne spille, men da må det skje noe i dagene før kamp. Jeg har vært lenge nok i dette gamet til å vite at ting kan bli bedre på kort tid, sier Hangeland til NTB.