Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Braaten friskmeldt i morges

RBK går for seier på Ullevaal.

(Dagbladet.no:) Kort tid før Rosenborg reiste mot Oslo i formiddag ble det bestemt at Bjørn Tore Kvarme ikke er kvitt kneproblemene, og dermed ble han igjen i Trondheim.

Det var også knyttet litt usikkerhet rundt Daniel Braaten og Miika Koppinen, men begge ble friskmeldt etter småskader.

- De er begge kampklare. Vi har laget klart, og gutta har fått det, men vi vil ikke offentliggjøre det ennå, sier assistenttrener Knut Tørum til Dagbladet.no.

Reddet av enkeltprestasjoner

Rosenborg har fire poeng etter de to første kampene, og leder Tippeligaen på målforskjell foran Molde, Lyn, Sandefjord og Stabæk.

Trønderne går for tre nye poeng i dag, mot et Vålerenga-lag som slet veldig i serieåpninga og så tapte for erkerival Lyn i den andre kampen.

- Vi er avhengig av å få i gang angrepsspillet vårt. Vi kan bli enda bedre på samhandlingen. Så langt har vi gjort det bra takket være veldig gode enkeltprestasjoner, sier Tørum.

Han trekker fram Braatens fantastiske 2. omgang mot Start og Frode Johnsens solide avslutningsferdigheter.

I SUPERFORM: Daniel Braaten var strålende mot Start, og ble friskmeldt til Vålerenga-kampen i formiddag. Foto: ARNT E. FOLVIK
I SUPERFORM: Daniel Braaten var strålende mot Start, og ble friskmeldt til Vålerenga-kampen i formiddag. Foto: ARNT E. FOLVIK Vis mer

- Og så må vi krige i kveld. Det pleier å bli en del dueller i seriestarten, og de må vi vinne.

VIF mangler bare én

Vålerenga har - etter en tungt skadevår - en fulltallig tropp. Amund Skiri er den eneste som ikke er klar til kveldens kamp, men han er i gang igjen og spilte for 2. laget i midtuka.

Trenerne har savnet å ha en fulltallig tropp på treningene, og håper at spillet på banen også skal forbedres som følge av flere spillere på treningsfeltet.

- Øktene vi hadde på torsdag og fredag er noe av det beste vi har hatt i år. Vi ser at gutta er på vei til å finne formen, samhandlingen sitter bedre, sier assistenttrener Petter Myhre til vif.no.

Optimismen er derfor stor foran Rosenborg-kampen. Likevel:

- Men vi er klar over at to gode treninger ikke trenger å bety at vi spaserer over Rosenborg.

Debatt

Braaten friskmeldt i morges

Hva tror du om kveldens kamper i Tippeligaen?

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media