Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Braaten kan starte mot VIF

Ble drillet i startoppstillingen.

(Dagbladet.no:) Den store spilleren forrige serierunde, Daniel Braaten, deltok i dag på formasjonstreningen til Rosenborg.

Angrepsspilleren pådro seg en strekk da trønderne slo Start på mandag, og det var usikkert når han ble spilleklar igjen.

Ifølge rbkweb er det gode sjanser for at Braaten, kan spille mot Vålerenga på søndag. På bakgrunn av formasjonstreningen kan det tyde på at han starter sammen med Karim Essediri og Steffen Iversen på topp. Hvis kroppen er fin.

Trener Per-Mathias Høgmo holder derimot kortene tett til brystet.

- Både Daniel, Bjørn Tore og Mika deltok for fullt i dag. Men alle har hatt kjenninger av skade etter kampen sist, så vi må se an hvordan det blir med de, sier Høgmo til nettstedet.

Og legger til at han har laget klart i hodet om alle er spilleklare.

• Hvis du har lyst til å gjenoppleve RBKs scoringer mot Start, kan du gjøre det på klubbens hjemmeside.

BRAATEN\'S BACK: Daniel Braaten trente for fullt i dag, og kan være i startoppstillingen på søndag. Foto: SCANPIX
BRAATEN\'S BACK: Daniel Braaten trente for fullt i dag, og kan være i startoppstillingen på søndag. Foto: SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling