TIL BELGISK FOTBALL: Vegard Braaten forlater Tromsø etter bare en halv sesong i klubben. I stedet går ferden til Lokeren i belgisk toppserie.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
TIL BELGISK FOTBALL: Vegard Braaten forlater Tromsø etter bare en halv sesong i klubben. I stedet går ferden til Lokeren i belgisk toppserie.Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIXVis mer

Braaten klar for Lokeren

Forlater Tromsø etter bare en halv sesong.

|||Tromsø-spissen Vegard Båtnes Braaten (22) skrev mandag en treårskontrakt med den belgiske toppserieklubben Lokeren, melder NRK.

- Jeg kan bekrefte at Vegard har vært gjennom en medisinsk test og signert en kontrakt på tre år fra 1. juli. Klubbene er også enige om en fornuftig overgangssum, sier spillerens agent Tore Rismo til NRK.

Braaten ble hentet fra Alta foran denne sesongen. I Alta scoret nordreisaværingen hele 32 seriemål på 57 kamper i 1. divisjon, men på Alfheim er det blitt smått med tillit denne sesongen.

Han har kun startet én kamp denne sesongen, og kommet inn i fire kamper.

- Overgangen til Tromsø ble vel ikke helt som verken klubben eller Vegard hadde håpet på. Han er kommet i skyggen av Sigurd Rushfeldt og George Mourad, sier Rismo, tidligere sportssjef i Tromsø.

(NTB)