TIME TOULOUSE: Daniel Braaten og Toulouse er ikke lenger ubeseiret etter møtet med Saint-Etienne og Albin Ebondo.Foto: SCANPIX/AFP/PASCAL PAVANI
TIME TOULOUSE: Daniel Braaten og Toulouse er ikke lenger ubeseiret etter møtet med Saint-Etienne og Albin Ebondo.Foto: SCANPIX/AFP/PASCAL PAVANIVis mer

Braaten og co senket av gammel kjenning

Toulouse med sesongens første serietap.

||| Laurent Batlles ble matchvinner mot sin gamle klubb og påførte Toulouse sesongens første serietap i fransk 1. divisjon.

Daniel Braaten og hans lagkamerater sto med fire strake seirer, men kom ned på jorda med 0-1 hjemme mot Saint-Etienne i lørdagens storkamp. Det var likevel ikke nok til å frata laget førsteplassen på tabellen.

Batlles spilte seks sesonger for Toulouse tidligere i karrieren. Lørdag nikket han et innlegg fra Albin Ebondo i nettet i det 34. minutt.

- Vi fikk problemer i annen omgang. Det var ikke lett å holde Toulouse fra livet, sa Saint-Etiennes trener Christophe Galthie.

- Men vi slo lederlaget og begynner å få godt med poeng. Vårt første mål er fortsatt å få poeng nok til å berge plassen, men så får vi se hva mer det kan bli.

Saint-Etienne er oppe på tredjeplass, to poeng bak Toulouse.

Toer er Rennes, som slo Sochaux med en scoring i tredje tilleggsminutt. Kader Mangane ble matchvinner og sørget for at Rennes er bare poenget bak Toulouse.

Paris Saint-Germain reiste seg etter to strake nederlag og knuste Arles-Avignon 4-0. Nene scoret to av målene.

Lyon har allerede to tap denne sesongen og greide bare 1-1 hjemme mot Valenciennes.

(NTB)