Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Braaten-rival syter

- Ikke et sekund tålmodighet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av Daniel Braatens angrepsrivaler i Toulouse sutrer. Dansken Søren Larsen er lei av benketilværelsen.

Larsen slet med spilletiden i tyske Schalke. I sommer gikk han til Toulouse for å få mer spilletid. Men det vil seg ikke for dansken.

- Jeg er blitt 27 år. Nå kommer det tre-fire gode år. Det er nå jeg skal få se hvordan det går med min karriere. Jeg har ikke et eneste sekund tålmodighet igjen, sier Larsen til 24timer.

Larsen scoret i en cupkamp i midtuken, men tror det blir sparsomt med spilletid utover høsten.

- Treneren og sportsdirektøren sier at jeg må ta det rolig. At det er et nytt land og et nytt språk, og at jeg må gi ting tid. Det er hyggelig at de har tålmodighet med meg, men jeg har ikke tid til å vente, sier en utålmodig Larsen.

(NTB)

SUTRER:
Dansken Søren Larsen er ikke fornøyd med benketilværelsen i Toulouse, og mener han ikke har et sekund tålmodighet igjen. Foto: Jeff Pachoud, AFP/SCANPIX
SUTRER: Dansken Søren Larsen er ikke fornøyd med benketilværelsen i Toulouse, og mener han ikke har et sekund tålmodighet igjen. Foto: Jeff Pachoud, AFP/SCANPIX Vis mer
image: Braaten-rival syter

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!