Braaten tvinges inn i 160 minusgrader

Bolton med utradisjonelle metoder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det spørs om ikke Daniel Braaten allerede savner de varme dusjene fra Lerkendal. I Bolton tyr man nemlig til utradisjonelle metoder for å holde spillerne skadefrie - blant annet ved å tvinge dem inn en rom med flytende oksygen, som holder en neglebitende temperatur på 160 minusgrader.

- Det skal være 160 minusgrader der inne, fikk vi vite. Jeg prøvde første gang på tirdag. Det var noe så inni hel**** kaldt, sier Christian «Chippen» Wilhelmsson til Expressen.

Ifølge svensken må spillerne kle på seg hansker, strømperbukser og noe varmt over ørene før de går inn. Kanskje angrer Braaten på at han nylig raket av seg afroen...

- Det bare ryker av kulde der inne. Det er fryktelig kaldt. Man kan liksom ikke puste, men bare står der, sier Wilhelmsson.

Tjærnås imponert

Ifølge Expressen kostet den kalde nyinnretningen to millioner kroner. Det er en liten pris å betale dersom Bolton-spillerne holder seg noenlunde skadefrie gjennom en lang og hard sesong.

- Det skal være bra for muskler, nervesystem, ledd og en masse annet. Jeg er absolutt positivt innstilt til dette, sier svensken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer