Bradley forlater Stabæk. I forhandlinger med Le Havre

Forlater Norge neste uke.

GIR SEG: Stabæk-trener Bob Bradley. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
GIR SEG: Stabæk-trener Bob Bradley. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stabæk bekrefter at Bob Bradley ikke kommer til å forlenge kontrakten med klubben. Det betyr at Bradley leder sin siste Stabæk-kamp mot Bodø/Glimt førstkommende søndag.

Dagbladet får bekreftet at amerikaneren er i forhandlinger med den franske Ligue 2-klubben Le Havre og at han forlater Norge neste uke.

Dagbladet kjenner til at Bradleys samtaler med Le Havre har pågått over lengre tid og at 57-åringen har besøkt klubben flere ganger.

Takker Bradley Sportssjef i Stabæk sier i en pressemelding at bæringene strakk seg langt for å beholde treneren.

- Vi er veldig glade for tiden vi har hatt sammen med Bob. Han kom inn på et tidspunkt hvor vi var nyopprykket og ingen hadde tro på oss. Det første han gjorde var å legge lista utrolig høyt. Spørsmålet var ikke om spillerne vi skulle hente var gode nok til å spille i Stabæk, men om de var gode nok til å vinne Tippeligaen for oss.

- Vi er veldig glade for tiden vi har hatt sammen med Bob. Han kom inn på et tidspunkt hvor vi var nyopprykket og ingen hadde tro på oss. Det første han gjorde var å legge lista utrolig høyt. Spørsmålet var ikke om spillerne vi skulle hente var gode nok til å spille i Stabæk, men om de var gode nok til å vinne Tippeligaen for oss, sier Olsen.

Elsker klubben Bradley forteller at klubben har satt sine spor.

- Når jeg kom sa jeg «We are all in this together». Gjennom to år er det slik vi har jobbet. Jeg elsker denne klubben, den har et stort hjerte og jeg håper at fundamentet for fremtiden er solid. Jeg takker spillerne, trener- og støtteapparatet, administrasjonen og mest av alt de fantastiske supporterne for en flott tid på Nadderud, sier Bob Bradley i pressemeldingen.

Bradley har i lang tid hatt muligheten til å takke ja til et nytt tilbud fra Stabæk, da hans nåværende kontrakt med klubben løper ut etter sesongen.

Stabæk-supporterne klappet til Bob Bradley (57) som om det nettop var hans siste hjemmekamp etter 3-2-seieren over Start. Det ser altså ut som det stemmer.

Amerikaneren har vært linket til trenerjobber i Danmark, England og Frankrike.

Flere rykter For noen dager siden meldte den danske avisen BT at han er klar for den franske klubben Le Havre.

Han skjønte ingenting selv av ryktene som koblet ham til Aston Villa.

Som Dagbladet tidligere har omtalt, har den attraktive amerikaneren takket nei til Molde, som til slutt fikk napp hos Ole Gunnar Solskjær. Bradley skal også ha takket nei til trenerjobber i store klubber som Heerenveen og 1860 München.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer