<strong>FÅR ANERKJENNELSE:</strong> Stabæk-trener Bob Bradlye befinner seg på en prestisjetung liste. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR ANERKJENNELSE: Stabæk-trener Bob Bradlye befinner seg på en prestisjetung liste. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Bradley kåret til en av verdens beste trenere

Nr. 24 på listen til magasinet FourFourTwo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæk-trener Bob Bradley er rangert som nummer 24 av verdens beste fotballtrenere av det anerkjente magasinet FourFourTwo.

Han rankes foran Vicente del Bosque (EM- og VM-gull) med Spania, Manuel Pellegrini (vant Premier League 2014), Real Madrid-trener Rafa Benitez og en haug andre store navn.

Amerikaneren har hatt suksess de fleste steder han har prøvd seg. Det er svært lite trolig at han fortsetter i Stabæk etter denne sesongen.

(NTB)

Har du et tips angående Norway Cup?

Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer