Bradley møtte Semb på Gardermoen

Den tidligere Stabæk- og Swansea-treneren er på plass i Norge.

NORGES NYE SJEF?: Bob Bradley er i Norge, og snakket med toppfotballsjef Nils Johan Semb tidligere i kveld. Foto: NTB Scanpix
NORGES NYE SJEF?: Bob Bradley er i Norge, og snakket med toppfotballsjef Nils Johan Semb tidligere i kveld. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Bob Bradley, et hett navn i jakten på Norges nye landslagssjef, var onsdag kveld i møte med toppfotballsjef Nils Johan Semb på Gardermoen, melder TV 2.

- Jeg møtte Semb, men vi snakket ikke spesifikt om jobben som landslagssjef. Det var mer om hva som foregår i norsk fotball. En større diskusjon, sa Bradley til TV 2 s reporter.

Da han tidligere ankom Oslo med fly fra London, ville han ikke si hvem han skulle møte på flyplasshotellet, selv om han ble spurt om han skulle i møte med NFF.

- Jeg er her for å besøke en venn, sa Bradley da.

Det er Semb som leder utvalget som jakter på Per-Mathias Høgmos etterfølger, og som skal gjennomføre intervjurundene. Toppfotballsjefen snudde da han traff TV 2s reporter på hotellet.

Stolt

Bradley har tidligere vært landslagssjef for hjemlandet USA og for Egypt. Han hadde suksess da han trente Stabæk. I romjulen fikk han sparken som manager i Premier League-klubben Swansea.

- Jeg er stolt over å bli nevnt i diskusjonen om ansettelse av norsk landslagssjef. Norge er et lite land, men med en stolt fotballhistorie. Det gjelder både for landslaget og for mange klubblag, sa Bradley på spørsmål fra TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer