Bradley nekter å si seg fornøyd etter å ha overrasket alle

- Det går ikke an.

SUKSESS: Bob Bradley og Stabæk ble spådd nedrykk før denne sesongen, men bæringene ligger på øvre halvdel av tabellen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
SUKSESS: Bob Bradley og Stabæk ble spådd nedrykk før denne sesongen, men bæringene ligger på øvre halvdel av tabellen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB ScanpixVis mer

Stabæk og Bob Bradley var spådd en tøff eliteseriesesong. Etter 2-0-seieren over LSK søndag har laget en alle tiders mulighet til å ende godt plassert på øvre halvdel.

Bradley og blåtrøyene har levert varene denne sesongen. Cupeventyret varte helt til semifinalen mot Molde, mens laget ligger på 7.-plass i serien. Til Vålerenga på plassen over skiller bare tre poeng.

Det er med andre ord fortsatt mye på spill for Stabæk.

- Vi er kapable til å klatre høyere opp på tabellen. Vi jobber hele tiden for å bli et bedre fotballag og for å gjøre en best mulig prestasjon i hver kamp, sier Bradley til NTB.

- Selv om vi er trygt plassert, er det ikke snakk om å runde av nå.

Mer å hente Fem seriekamper gjenstår. På Stabæks kalender står Bodø/Glimt (b), Viking (h), Sarpsborg (b), Haugesund (h) og Sogndal (b). Med femten poeng fortsatt i spill, tenker Bradley kun framover.

Amerikaneren er ikke interessert i å si seg fornøyd med sesongen.

- Vi stiller oss spørsmålet «hvor kan vi ende?». Vi er ikke fornøyde ennå. Det går ikke an. Ingen fotballag er fornøyd når det fortsatt er poeng å spille for. Jeg tror ikke engang Tor Ole Skullerud og Molde vil si at de er fornøyde nå. Om man avgjør serien og har rensket unna all motstand, da kan man kanskje si seg fornøyd, sier Bradley.

- Det er fortsatt 15 poeng igjen å spille for. Det skal vi også gjøre.

- Lag kan gjøre feil Lillestrøm hadde muligheten til å gå forbi Strømsgodset til 4.-plass på tabellen mot Stabæk. Den grep de ikke. Bak de to lagene lurer Vålerenga.

I Stabæk-leiren er troen stor på at disse lagene vil feile i sesonginnspurten.

- Vi vil oppover på tabellen. Det er lag foran oss som kan gjøre feil og som vi fort kan ta igjen, sier Fredrik Brustad til NTB.

Stabæk-angriperen headet inn det første målet i søndagens 2-0-seier. Det var hans tiende eliteseriescoring for sesongen.

- Det er ingen som er demotiverte over at vi har lite å spille for. Det tenker vi ikke engang på. Vi vil høyere på tabellen. Vi skal jobbe for det og for å vinne de siste fem kampene, sier Morten Morisbak Skjønsberg.

(NTB)