Bradley nekter å si seg fornøyd etter å ha overrasket alle

- Det går ikke an.

SUKSESS: Bob Bradley og Stabæk ble spådd nedrykk før denne sesongen, men bæringene ligger på øvre halvdel av tabellen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix
SUKSESS: Bob Bradley og Stabæk ble spådd nedrykk før denne sesongen, men bæringene ligger på øvre halvdel av tabellen. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæk og Bob Bradley var spådd en tøff eliteseriesesong. Etter 2-0-seieren over LSK søndag har laget en alle tiders mulighet til å ende godt plassert på øvre halvdel.

Bradley og blåtrøyene har levert varene denne sesongen. Cupeventyret varte helt til semifinalen mot Molde, mens laget ligger på 7.-plass i serien. Til Vålerenga på plassen over skiller bare tre poeng.

Det er med andre ord fortsatt mye på spill for Stabæk.

- Vi er kapable til å klatre høyere opp på tabellen. Vi jobber hele tiden for å bli et bedre fotballag og for å gjøre en best mulig prestasjon i hver kamp, sier Bradley til NTB.

- Selv om vi er trygt plassert, er det ikke snakk om å runde av nå.

Mer å hente Fem seriekamper gjenstår. På Stabæks kalender står Bodø/Glimt (b), Viking (h), Sarpsborg (b), Haugesund (h) og Sogndal (b). Med femten poeng fortsatt i spill, tenker Bradley kun framover.

Amerikaneren er ikke interessert i å si seg fornøyd med sesongen.

- Vi stiller oss spørsmålet «hvor kan vi ende?». Vi er ikke fornøyde ennå. Det går ikke an. Ingen fotballag er fornøyd når det fortsatt er poeng å spille for. Jeg tror ikke engang Tor Ole Skullerud og Molde vil si at de er fornøyde nå. Om man avgjør serien og har rensket unna all motstand, da kan man kanskje si seg fornøyd, sier Bradley.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer