Bradley sier nei til å ta over Danmark. Klar for fransk fotball, ifølge dansk avis

Stabæk mister treneren sin, skriver BT.

FERDIG? Bob Bradley er ifølge BT ferdig som Stabæk-trener. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FERDIG? Bob Bradley er ifølge BT ferdig som Stabæk-trener. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

(Dagbladet): Ifølge den danske avisen BT er Stabæk-trener Bob Bradley klar for den franske klubben Le Havre.

Det er ikke bekreftet av klubben eller i franske medier, men BT mener å vite at amerikaneren har signert en kontrakt på et og halvt år med den franske klubben.

Årsaken til at den danske avisen har jobbet tett mot Bradley-saken, er at Stabæk-treneren har vært høyaktuell som ny dansk landslagssjef som Morten Olsens etterfølger. Nå skriver altså BT at han velger Le Havre foran Danmark.

Som Dagbladet tidligere har omtalt, har den attraktive amerikaneren takket nei til Molde, som til slutt fikk napp hos Ole Gunnar Solskjær. Bradley skal også ha takket nei til trenerjobber i store klubber som Heerenveen og 1860 München.

Ryktene om at Stabæks suksesstrener var på vei til Frankrike, startet i forrige uke. Da skrev det velronemmerte franske fotballmagasinet France Football at Bradley var i sluttforhandlinger med den franske Ligue 2-klubben.

Le Havre har en amerikansk eier i Vincent Volpe, som har store ambisjoner for klubben. Volpe står ifølge France Football klar med inntil 10 millioner friske euro til spillerinvesteringer for å få klubben, som i øyeblikket ligger midt på tabellen i Ligue 2, opp igjen i det øverste franske selskapet.

Den utfordringen skal friste Bradley, som valgte Stabæk på litt lignende premisser, bortsett fra at de økonomiske forutsetningene var helt annerledes.

Stabæks sportsdirektør Inge Andre Olsen har foreløpig ikke svart på Dagbladets henvendelser.