Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bradley skjønner ingenting av Aston Villa-ryktene

- Venter ikke å høre noe konkret fra dem.

VILLA-KANDIDAT?: Søndag lanserte Sky Sports Bob Bradley som en kandidat til å ta over Aston Villa. Det stiller Bradley seg uforstående til.
 
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
VILLA-KANDIDAT?: Søndag lanserte Sky Sports Bob Bradley som en kandidat til å ta over Aston Villa. Det stiller Bradley seg uforstående til. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

STAVANGER (Dagbladet): Søndag ettermiddag lanserte engelske Sky Sports Stabæk-trener Bob Bradley som en av kandidatene til å overta Aston Villa etter at Tim Sherwood fikk sparken samme dag.

Det stiller hovedpersonen selv seg uforstående til.

- Jeg tror Aston Villa har mange andre alternativer. Navnet mitt har blitt koblet til mange klubber den siste tiden, men jeg har bare hatt direkte kontakt med én klubb i de årene jeg har vært her. 

- Jeg venter ikke å høre noe konkret fra dem, sier suksesstreneren bestemt.

Fokuserer på Stabæk Før Sunderland ansatte Sam Allardyce, var Stabæk-treneren også linket inn portene på Stadium of Light. Likevel vil han ikke svare på om han tror at Premier League kan være et naturlig steg i karrieren hans. 

- Fokuset mitt er kun på Stabæk. Vi har to kamper igjen, så får vi se hva som skjer når sesongen er over, avslutter han.

Dersom Bradley skulle forsvinne virker det utvilsomt å være et stort tap for norsk fotball. Stabæk-kaptein Morten Skjønsberg lyser opp når han snakker om sin ettertraktede sjef.

- Bob er den beste jeg har spilt under. Han blir stadig linket hit og dit, så det er vi vant til. Han har en fotballfilosofi som jeg liker veldig godt, skryter forsvareren. 

- Engasjement og tilstedeværelse Hvor mye respekt Skjønsberg har for sin trener er det ingen som helst tvil om. Han forteller at trenerens væremåte er viktig for spillergruppa.

- Han er alltid veldig engasjert og tilstede. Han har en egen evne til å se hver enkelt spiller, for å hjelpe dem til å løse situasjoner på best mulig måte, sier han.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!