<strong>TAKKET NEI:</strong> Stabæk-trener Bob Bradley har takket nei til den ledige jobben i IFK Göteborg, skriver Aftonbladet. Årsaken skal være at han ikke fikk velge egen assistent. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
TAKKET NEI: Stabæk-trener Bob Bradley har takket nei til den ledige jobben i IFK Göteborg, skriver Aftonbladet. Årsaken skal være at han ikke fikk velge egen assistent. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

Bradley takket nei til IFK Göteborg

Årsak: Fikk ikke velge sin egen assistent.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stabæk-trener Bob Bradley har takket nei til den ledige jobben i IFK Göteborg, skriver Aftonbladet. Årsaken skal være at han ikke fikk velge egen assistent.

Den svenske avisen skriver at Bradley ble tilbudt jobben i IFK, og at han da ville ha med seg én person til trenerstaben. Klubben svarte nei, og da svarte også Bradley nei.

Mandag skal IFK Göteborgs fotballutvalg etter planen bestemme seg for hvem som blir trener i klubben etter Mikael Stahre. Bradley og tidligere Stabæk-trener Jörgen Lennartsson er blant kandidatene.

Bradley skal ha seilt opp som favoritt inntil han kom med kravet om å ta med en assistent. «Blåvitt» krever at Stahres stab, med blant andre assistenttreneren Magnus Edlund, får bli i klubben.

- Jeg har absolutt ingen kommentar, sier Bradleys agent Ron Waxman til Aftonbladet.

Ut fra avisens opplysninger kan det virke som at Lennartsson nå er det heteste navnet til å fylle hovedtrenerrollen i IFK.

Bradley ble ansatt som Stabæk-trener i januar og ledet klubben til 9.-plass i eliteserien.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer