<strong>VALGTE Å GI SEG:</strong> Holly Holm har valgt å satse på MMA, og det blir derfor ingen kamp mellom henne og Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix
VALGTE Å GI SEG: Holly Holm har valgt å satse på MMA, og det blir derfor ingen kamp mellom henne og Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brækhus: - Ekte vinnere løper ikke vekk fra storkamper

Den norske bokseren synes Holly Holm er feig som legger opp før de har møtt hverandre i ringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Holly Holm annonserte i går at hun legger proffboksingen på hylla, for å konsentrere seg om MMA framover. Det betyr at det aldri blir noe drømmemøte mellom Cecilia Brækhus og Holm.

- At jeg ikke møter Cecilia Brækhus betyr ikke noe, sier hun, og mener hun har møtt de aller beste.

Det er selvfølgelig ikke den norske boksedronningen enig i, og hun er veldig skuffet over at møtet mellom de to aldri blir noe av.

- Det er synd, og jeg er skuffet. Jeg vil nå skifte fokus til andre utfordringer, det er mange andre interessante alternativer for meg. En ting jeg vet sikkert - ekte vinnere ikke løpe vekk fra storkamper, sier hun i en pressemelding fra Team Sauerland.

- Vi har gjort alt vi kan. Jeg har alltid sagt at jeg har ønsket å møte henne, og jeg har alltid vært klar for å møte henne.

Sekssifret beløp Team Sauerland har i to år prøvd å få til en avtale med Holm, uten å lykkes.

<strong>FEIGT:</strong> - En kamp mot Holly ville ha vært det største som hadde skjedd  i kvinneboksing, den ene kampen hver eneste fan ønsker å se, sier Cecilia Brækhus om at Holly Holm legger opp før de to har møttes i ringen.
Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
FEIGT: - En kamp mot Holly ville ha vært det største som hadde skjedd i kvinneboksing, den ene kampen hver eneste fan ønsker å se, sier Cecilia Brækhus om at Holly Holm legger opp før de to har møttes i ringen. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

- Det er trist at en stor karriere ender som dette. Nå vil hun for alltid bli husket for for hun som løp vekk fra Cecilia Brækhus, den beste kvinnelige fighteren i verden, skriver Nisse Sauerland i pressemeldingen.

Ble for tøff Han tror Holm valgt å legge opp fordi hun skjønte at kampen mot Brækhus ble for tøff.

- Hvis Holly Holm fortsatt hadde hatt hjertet, stoltheten og ferdighetene til å konkurrere på høyeste nivå, ville hun på ingen måte ha gått glipp av den største lønningen hun kunne fått i sin karriere. Vi har tilbudt henne en sekssifret sum. Men med dette tilbudet på bordet, velger hun å avslutte karrieren. Det forteller bare alt om hvor redd hun er for å kjempe mot Cecilia. Etter det fryktelige knock-out tap mot Anne-Sophie Mathis, en fighter Cecilia utklasset i september i fjor, må ha endret noe inni Holly. Hun vet hun ikke kan slå Cecilia, sier Sauerland.

OPPGITT Nisse Sauerland, promotoren til Cecilia Brækhus mener Holm er feig som legger opp før hun har bokset mot Cecilia Brækhus.  Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET.
OPPGITT Nisse Sauerland, promotoren til Cecilia Brækhus mener Holm er feig som legger opp før hun har bokset mot Cecilia Brækhus. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer