Cecilia Brækhus

Brækhus blir historisk. Kampen vises på hovedkanalen til HBO

Cecilia Brækhus' kamp mot amerikanske Kali Reis 5. mai i Carson blir vist på hovedkanalen til HBO. Dermed skriver den norske boksedronningen historie igjen.

Stokke 201710121 Oslofjord Convention Center. Oslofjord Fight Night. Cecilia Brækhus vs Mikaela Lauren. Cecilia vant på teknisk knockout i 6. runde. Her fra pk konferansen.  Foto: John T.Pedersen / Dagbladet
Stokke 201710121 Oslofjord Convention Center. Oslofjord Fight Night. Cecilia Brækhus vs Mikaela Lauren. Cecilia vant på teknisk knockout i 6. runde. Her fra pk konferansen. Foto: John T.Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Kampen min blir én av to hovedkamper på HBO. Det kommer til å bli helt gigantisk, sier en svært glad Brækhus til NTB kun minutter etter at hun fikk den etterlengtede beskjeden.

36-åringens oppgjør mot Reis skulle i utgangspunktet sendes på HBO Latino, mens høydepunktene skulle bli vist på hovedkanalen.

Nå er imidlertid kampen flyttet opp til hovedkanalen, og Brækhus skriver med det historie. Hun blir første kvinnelige bokser som vises på den amerikanske storkanalen.

- Det blir et historisk øyeblikk. HBO har aldri tidligere vist en kvinnelig fighter. Hun har skapt historie i Norge, og hvis det er noen som fortjener dette så er det henne. Med hennes personlighet og stil tror jeg hun kan bli en like stor stjerne i USA som hun er i Norge, fortsetter promotor Tom Loeffler til NTB.

Topper opplevelsen i Spektrum

Brækhus, som tok proffboksing tilbake til Norge og bokset fire kamper i hjemlandet før hun vendte snuten mot USA, blir den siste bokseren i ringen i Carson sør for Los Angeles før hovedkampen mellom Gennady Golovkin og Vanes Martirosya.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer