Brækhus blir sin egen boksepromotor

Skal samarbeide med verdens beste tungvektsbokser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TJUVHOLMEN (Dagbladet): Cecilia Brækhus bryter med promotorselskapet Team Sauerland. Det bekreftet boksedronninga selv på en pressekonferanse i ettermiddag.

Dermed tar samarbeidet slutt etter sju år. K2 - Vladimir Klitsjkos selskap - blir Brækhus' nye samarbeidspartner.

- Jeg ønsker Cecilia hjertelig velkommen til oss. Hun er verdens desidert beste kvinnelige bokser, sier Klitsjko - via internett - på pressekonferansen.
Stolt Klitsjko er verdensmester i forbundene WBA, WBO og IBF. Ukraineren har ikke tapt en kamp på over ti år. Dermed går Brækhus inn i et samarbeid med verdens beste tungvektsbokser.

Hun har også inngått en samarbeidsavtale med sportsrettighetsselskapet IMG.

- Jeg er utrolig stolt og lykkelig over å ha fått dette i gang. Wladimir har jeg utrolig stor respekt for, både som bokser, person og idrettsmann, sier Cecilia Brækhus.

- Jeg ser ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen.

Sin egen sjef Etter sju år i Sauerland, blir Brækhus altså sin egen sjef. Hun går fortsatt på krykker etter at hun pådro seg en skade i desember i fjor.

- Nå er det bare å bli bra i beinet igjen. Jeg regner med å kaste krykkene til neste uke. Jeg regner med å være i trening og kamp til høsten, sier Brækhus.
Dialogen har foregått en stund. Men søndag i påsken ble den nye avtalen signert. Da er det bare å vente på at Cecilia Brækhus får sin første boksekamp på norsk jord på plass.

Cecilia Brækhus

Alder: 33 (28. september 1981)
Yrke: Proffbokser
Vektklasse: Weltervekt (66,7 kg)
Høyde: 1,71 meter
Vekt: 64,6 kg
Proffkamper: Ubeseiret i 27 kamper (7 knockoutseirer)
Promotor: K2 Promotions
Bosted: Berlin

Verdensmester i WBA (World Boxing Association), WBC (World Boxing Council), WBO (World Boxing Organization) og IBF (International Boxing Federation).

Aktuell: Byttet onsdag promotor fra Team Sauerland til K2 Promotions.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer