Brækhus blir sin egen boksepromotor

Skal samarbeide med verdens beste tungvektsbokser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TJUVHOLMEN (Dagbladet): Cecilia Brækhus bryter med promotorselskapet Team Sauerland. Det bekreftet boksedronninga selv på en pressekonferanse i ettermiddag.

Dermed tar samarbeidet slutt etter sju år. K2 - Vladimir Klitsjkos selskap - blir Brækhus' nye samarbeidspartner.

- Jeg ønsker Cecilia hjertelig velkommen til oss. Hun er verdens desidert beste kvinnelige bokser, sier Klitsjko - via internett - på pressekonferansen. Stolt Klitsjko er verdensmester i forbundene WBA, WBO og IBF. Ukraineren har ikke tapt en kamp på over ti år. Dermed går Brækhus inn i et samarbeid med verdens beste tungvektsbokser.

Hun har også inngått en samarbeidsavtale med sportsrettighetsselskapet IMG.

- Jeg er utrolig stolt og lykkelig over å ha fått dette i gang. Wladimir har jeg utrolig stor respekt for, både som bokser, person og idrettsmann, sier Cecilia Brækhus.

- Jeg ser ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen.

Sin egen sjef Etter sju år i Sauerland, blir Brækhus altså sin egen sjef. Hun går fortsatt på krykker etter at hun pådro seg en skade i desember i fjor.

- Nå er det bare å bli bra i beinet igjen. Jeg regner med å kaste krykkene til neste uke. Jeg regner med å være i trening og kamp til høsten, sier Brækhus. Dialogen har foregått en stund. Men søndag i påsken ble den nye avtalen signert. Da er det bare å vente på at Cecilia Brækhus får sin første boksekamp på norsk jord på plass.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.