Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Brækhus er en bløff

Manageren til Holly Holm har aldri fått tilbud fra Sauerland om en tittelkamp.

STEMPLES SOM EN BLØFF: Cecilia Brækhus har gjentatte ganger gitt uttrykk for at hun gjerne vil møte amerikanske Holly Holm til tittelkamp. Det kaller manageren til Holm en bløff, og hevder de aldri har hørt noe fra bergensjentas promotør, Sauerland.Foto: Heiko Junge / Scanpix
STEMPLES SOM EN BLØFF: Cecilia Brækhus har gjentatte ganger gitt uttrykk for at hun gjerne vil møte amerikanske Holly Holm til tittelkamp. Det kaller manageren til Holm en bløff, og hevder de aldri har hørt noe fra bergensjentas promotør, Sauerland.Foto: Heiko Junge / Scanpix Vis mer

Holly Holms manager Lenny Fresquez kaller Cecilia Brækhus en bløff og sier Sauerland aldri har forsøkt å få til en kamp mellom de to.

- Jeg har aldri blitt kontaktet eller tilbudt kamp fra Team Sauerland. Vi har forresten selv gjort flere forsøk på å komme i kontakt med Sauerland-stallen, men de har aldri svart på noen form for korrespondanse, sier Fresquez i en e-post til Bergensavisen.

Amerikaneren legger ikke skjul på at han har en klar formening om hvor folkene bak Cecilia Brækhus ikke har gjort mer for å få kontakt og for å svare på henvendelser.

- Vi vil gjerne ha en kamp mot Brækhus, men de vet hun vil tape. Derfor har vi aldri hørt fra dem. Cecilia er en bløff som ville være heldig hvis hun klarte å stå tiden ut mot Holly (Holm), mener Fresquez.

Han sier det er løgn at Sauerland har forsøkt å forhandle fram en kamp mellom Brækhus og Holly «Hottie» Holm.

- Man snakker to forskjellige nivåer i boksing, og Sauerland vet det. Det er derfor de kommer med disse latterlige og falske påstandene. Kilo for kilo er Holly Holm best i verden, mener manageren hennes i e-posten til Bergensavisen.

Manageren sier også at Holly Holm ikke blir lett å hente ut av hjembyen.

- Holm er den best betalte kvinnelige bokseren i verden. I en kamp mot Cecilia er det hun som er trekkplasteret. Hva det vil koste aner jeg ikke, for Sauerland har aldri tilbud oss noe, hevder manageren overfor Bergensavisen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media