Brækhus får kjendisadvokater og kjent PR-rådgiver inn i teamet sitt

Har hentet John Christian Elden, Rune Brynhildsen og Morten Andreassen.

(Dagbladet): Cecilia Brækhus har i lenger tid stått uten manager, men den norske boksedronningen har nå fått flere personer inn i teamet sitt.

Stiller høye krav Ifølge VG skal advokat John Christian Elden, PR-rådgiver og manager Rune Brynhildsen og advokat Morten Andreassen nå utgjøre teamet hennes.

- Jeg er veldig selektiv på sponsorer, men også med managere. Jeg kan ikke ha en manager som bare har dollartegn i øynene. Det må være helheten. Jeg har hatt folk rundt meg som bare har tenkt penger, penger, penger, og hatt null interesse for Bring Children-prosjektet mitt, og da har jeg sagt at ok, dette er noe som må oppta dere, og når jeg ser at de ikke kunne gitt større faen, da funker det ikke for meg, sa Brækhus til Dagbladet etter kampen mot Myriam Lamare i begynnelsen av februar.

-  Det må være hele pakken. Idretten, og selvfølgelig må jeg tjene penger også, men man må også kunne engasjere seg i ting som ikke gir penger i kassen, og det er litt utfordrende. Men jeg tror jeg har funnet riktig person nå.

SKAL HJELPE BRÆKHUS: John Christian Elden blir en del av teamet rundt Cecilia Brækhus. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB Scanpix
SKAL HJELPE BRÆKHUS: John Christian Elden blir en del av teamet rundt Cecilia Brækhus. Foto: Thomas Winje Øijord / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har jobbet med mange idrettsutøvere, og Cecilia står for noe som er virkelig eksepsjonelt. Jeg har allerede merket trykket som er rundt henne, sier Brynhildsen til VG.

Forhandle ny kontrakt Brækhus er sterkt engasjert i organisasjonen «Bring Children From Streets», og ifølge VG skal det nye teamet hjelpe henne med praktiske ting i forbindelse med organisasjonen, i tillegg til å hjelpe henne med pressehenvendelser, kontraktsforhandlinger og sponsoravtaler.

Avisa skriver at Brækhus har ett år igjen av kontrakten sin med Team Sauerland, og at advokat Morten Andreassen nå har hovedansvaret for forhandlingene med promotorselskapet.

- Sauerland har vært veldig viktig for karrieren til Cecilia Brækhus og det er et samarbeid det er veldig viktig å få avklart videre, sier Andreassen til VG.