BRYTER MED PROMOTOR: Ifølge Cecilia Brækhus' talsmann bryter bokseren samarbeidet med Team Sauerland. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
BRYTER MED PROMOTOR: Ifølge Cecilia Brækhus' talsmann bryter bokseren samarbeidet med Team Sauerland. Foto: Vegard Grøtt / NTB ScanpixVis mer

- Brækhus fornyer ikke Sauerland-kontrakten

Nekter å bokse stevne i mai.

Cecilia Brækhus og Sauerland er uenige om veien videre. Ifølge bokserens talsperson vil hun ikke fornye avtalen med det tyske promotorselskapet, skriver VG.

Konflikten mellom Brækhus og Sauerland skal ha tatt en dramatisk vending i dag. Lengden på kontrakten og innholdet i den er blant tingene partene er uenige om, ifølge kommersiell manager og talsperson Rune Brynhildsen.

- Jeg kan bekrefte at Cecilias advokater i dag formelt har gitt Team Sauerland beskjed om at hun ikke aksepterer tilbudet om å bokse 24. mai. Uenighetene om den videre kontrakten med Sauerland er så store at hun ha bestemt seg for å avslutte samarbeidet, sier han til VG.

Samtidig understreker han at Brækhus ikke bryter kontrakten. Hun undertegnet i fjor en avtale som gjaldt til og med kampen mot franske Myriam Lamare. Dersom hun skal bokse flere kamper, må innholdet i avtalen reforhandles.

Promotor Nisse Sauerland sier at han ikke har fått beskjed om at Brækhus har bestemt seg for å avslutte samarbeidet. Men han bekrefter at Sauerland har fått beskjed om at hun ikke ønsker å bokse på det planlagte stevnet i København 24. mai.

- At hun vil slutte? Nei, det har vi ikke fått beskjed om. Vi har derimot godtatt de økonomiske kravene deres, og vi har en eksklusiv kontrakt med henne, sier Nisse Sauerland.

Brækhus skal i dag ha avlyst planlagt sparring i Berlin, der hun trenes av Otto Ramin. Brynhildsen opplyser likevel at hun vil fortsette å trene som normalt.

(NTB)

UENIGE: Nisse Sauerland hevder promotorselskapet ikke har fått beskjed om at Brækhus ønsker å avslutte samarbeidet. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix
UENIGE: Nisse Sauerland hevder promotorselskapet ikke har fått beskjed om at Brækhus ønsker å avslutte samarbeidet. Foto: Vegard Grøtt / NTB Scanpix Vis mer