Brækhus forsvarer VM-titlene mot KO-spesialist

Møter Lucia Morelli 12. september.

TITTELFORSVARER: Cecilia Brækhus setter VM-titlene sine på spill mot tysk-italienske Lucia Morelli 12. september.Foto: SCANPIX/LEHTIKUVA / Pekka Sakki
TITTELFORSVARER: Cecilia Brækhus setter VM-titlene sine på spill mot tysk-italienske Lucia Morelli 12. september.Foto: SCANPIX/LEHTIKUVA / Pekka Sakki Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cecilia Brækhus skal ut mot knockoutspesialisten Lucia Morelli i sitt tredje tittelforsvar i danske Herning 12. september.- Jo, nå har jeg endelig fått motstander, men jeg innser at det er en tøff kamp jeg går i møte. Lucia Morelli som jeg skal møte, er opprinnelig italiensk, men hun bokser nå i Tyskland, akkurat som meg. Hun har gått 13 kamper uten nederlag, og knockoutraten hennes er på nesten 50 prosent.

- Ingen tvil om at hun blir den tøffeste motstanderen min til nå, men det er ingen overraskelse, for jeg har jo hele tiden vært innstilt på at motstanden blir tøffere og tøffere, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Morelli er ranket som nummer sju i verden i weltervekt av den anerkjente internettsiden boxrec.com. Hun er 30 år gammel og proffdebuterte i 2005.- Jeg har sett kamplisten hennes, men vet ikke så mye mer om henne. Jeg ser at hun har møtt noen av de samme jentene som jeg har slått, og noen av dem jeg har vunnet over på poeng, har hun slått på knockout, sier Brækhus.Gøy

- Selv om jeg må være innstilt på en mye tøffere kamp i Herning i september enn jeg har vært gjennom tidligere, så gleder jeg meg. Det skal bli gøy å få en så bra motstander, sier Brækhus som ble verdensmester i Kiel 14. mars i år, da hun slo danske Vinni Skovgaard på poeng.Etter det forsvarte hun VM-titlene i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC) mot amerikanske Amy Yuratovac i Helsingfors i slutten av mai.- Bortsett fra det rent treningsmessige, hvordan forbereder du deg til Morelli-kampen?- Jeg kommer til å se henne på video når det nærmer seg. Det jeg vet til nå er at hun er sterk og har en veldig fysisk stil. Hun har store ambisjoner og er tøff, sier Brækhus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer