Brækhus forsvarte VM-titlene i Herning

- Jeg vet at dette kommer til å bli lagt merke til.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dommerne var enstemmige etter 10 runder mellom Cecilia Brækhus og Jessica Balogun i danske Herning i kveld. Den norske jernkvinnen forsvarte sine tre belter etter at hun vant 97-93 mot den tyske 23-åringen.

- Jeg visste det var en tøff kamp som ventet, mot en motstander som har ligget i trening mange uker som meg. Jeg visste hun kom med alt i dag uten unnskyldninger. Når jeg vant slik var det etter et perfect comeback. Det beste er å slå de beste, sier Brækhus til Viasat etter kampen.

Cecilia Brækhus beholdt dermed VM-titlene i World Boxing Association (WBA), World Boxing Council (WBC) og World Boxing Organization (WBO) i kveld etter seieren i kveld.

Cecilia Brækhus hadde ikke vært i ringen på et halvt år etter plager med sykdom og mandlene etter en operasjon. Cecilia Brækhus og Jessica Balogun var faste treningspartnere i et par år.

Det var en meget jevn kamp, men da dommeren blåste av kampen jublet Cecilia Brækhus hemningsløst. Hun skjønte nok at hun hadde seieren i lomma før det ble offisielt.

God kontroll - Jeg hadde god kontroll og føring i starten, mistet litt konsentrasjonen i midten, men jeg har en del ting jeg må jobbe med, sa Brækhus etter kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer