Brækhus fortsetter i Sauerland-stallen

- Er i grei dialog.

MØTTE PRESSEN: Cecilia Brækhus møtte pressen i Oslo i går etter at hun pådro seg brudd i foten i VM-kampen mot Jennifer Retzke. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix
MØTTE PRESSEN: Cecilia Brækhus møtte pressen i Oslo i går etter at hun pådro seg brudd i foten i VM-kampen mot Jennifer Retzke. Foto: Erik Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

• 1. desember skrev Dagbladet at Cecilia Brækhus skal i kontraktsforhandlinger med Team Sauerland.

Cecilia Brækhus skal reforhandle kontrakten sin med Sauerland i løpet av de neste to månedene, men alt tyder på at det kommer til å gå smertefritt.

- Kontrakten med Sauerland går ut 21. februar, så det blir ingen flere kamper under den kontrakten. Da må det skje et jule- og nyttårsunder. Det jeg kan si er at vi står foran nye kontraktforhandlinger. De har for så vidt allerede begynt, og vi har en grei dialog så langt, sier Brækhus-rådgiver Rune Brynhildsen til NTB.

- Vi snakket sammen i København i forbindelse med Retzke-kampen, men foreløpig er det ikke konkludert på noen måte. Vi må avvente hva som skjer med proffboksesaken i Stortinget. Med en gang det blir avklart om det åpnes for proffboksing her i Norge, kommer vi til å sette oss ned for å forhandle ferdig.

Ingen problemer I fjor var det store problemer da Brækhus' nye management med Brynhildsen i spissen kom inn og begynte å forhandle med Sauerland-stallen. Det endte med fullt brudd, men i løpet av forsommeren falt brikkene på plass, og det virket som om Brækhus og Sauerland forsto at de var temmelig avhengige av hverandre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer