SLAGKRAFTIG YNDLING: Med bare timer igjen av avstemningsperioden, ligger Cecilia Brækhus an til en aldri så liten knockout på langrennsyndlingene Marit Bjørgen, Petter Northug og Therese Johaug i kampen om «Folkets Idrettspris».Foto: SCANPIX / Dagbladet
SLAGKRAFTIG YNDLING: Med bare timer igjen av avstemningsperioden, ligger Cecilia Brækhus an til en aldri så liten knockout på langrennsyndlingene Marit Bjørgen, Petter Northug og Therese Johaug i kampen om «Folkets Idrettspris».Foto: SCANPIX / DagbladetVis mer

Brækhus i kamp med langrennsyndlingene

I morgen er siste mulighet til å stemme på din favoritt til Folkets Idrettspris.

Stem nederst i saken, og du kan bli en av 12 vinnere som får tilsendt gavekort på XXL til en verdi av 200 kroner.

(Dagbladet): Det nærmer seg slutten på «Folkets Idrettspris». I morgen, lørdag, er siste frist for å stemme på den du mener fortjener årets idrettspris.

Det har vært et meget godt idrettsår sett med norske øyne, og det er ingen enkel oppgave å plukke ut den beste fra en meget sterk liste.

I skrivende stund ligger Petter Northug, Therese Johaug, Marit Bjørgen og Cecilia Brækhus (tilfeldig rekkefølge) best an til å gå av med seieren.

Men - som i langrennssporet og i bokseringen - mye kan endre seg på kort tid.

Dersom du mener noen av de andre kandidatene burde vinne har du fremdeles noen timer igjen å stemme. De øvrige kandidatene har nemlig levert gnistrende i sine respektive idretter de også.

Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen leverte varene så det holdt i Frankrike i sommer, og sørget for at til og med franske medier i et par øyeblikk døpte om verdens største sykkelritt til «Tour de Norvege».

Med rifla på ryggen vant Tarjei Bø overraskende verdenscupen, og Alexander Dale Oen imponerte stort under VM i Shanghai. Johan Remen Evensen satt ny verdensrekord i Vikersund, Suzann Pettersen ble Europas store golf-dronning og Magnus Carlsen kom seg etter en selvtillitsknekk tidligere i år og vant tilbake plassen som verdensener.

I tillegg til dette banket Mohammed Abdellaoue inn mål på bestilling for et Hannover-lag som tok en knallsterk  4. plass i Bundesligaen, etter å blitt tippet langt ned på tabellen før sesongen.

Så, hvem mener du fortjener «Folkets Idrettspris»? Stem nederst i saken, og bli med i trekningen av et gavekort hos XXL til en verdi av 200 kroner.