Brækhus i kamp med langrennsyndlingene

I morgen er siste mulighet til å stemme på din favoritt til Folkets Idrettspris.

SLAGKRAFTIG YNDLING: Med bare timer igjen av avstemningsperioden, ligger Cecilia Brækhus an til en aldri så liten knockout på langrennsyndlingene Marit Bjørgen, Petter Northug og Therese Johaug i kampen om «Folkets Idrettspris».Foto: SCANPIX / Dagbladet
SLAGKRAFTIG YNDLING: Med bare timer igjen av avstemningsperioden, ligger Cecilia Brækhus an til en aldri så liten knockout på langrennsyndlingene Marit Bjørgen, Petter Northug og Therese Johaug i kampen om «Folkets Idrettspris».Foto: SCANPIX / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stem nederst i saken, og du kan bli en av 12 vinnere som får tilsendt gavekort på XXL til en verdi av 200 kroner.

(Dagbladet): Det nærmer seg slutten på «Folkets Idrettspris». I morgen, lørdag, er siste frist for å stemme på den du mener fortjener årets idrettspris.

Det har vært et meget godt idrettsår sett med norske øyne, og det er ingen enkel oppgave å plukke ut den beste fra en meget sterk liste.

I skrivende stund ligger Petter Northug, Therese Johaug, Marit Bjørgen og Cecilia Brækhus (tilfeldig rekkefølge) best an til å gå av med seieren.

Men - som i langrennssporet og i bokseringen - mye kan endre seg på kort tid.

Dersom du mener noen av de andre kandidatene burde vinne har du fremdeles noen timer igjen å stemme. De øvrige kandidatene har nemlig levert gnistrende i sine respektive idretter de også.

Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen leverte varene så det holdt i Frankrike i sommer, og sørget for at til og med franske medier i et par øyeblikk døpte om verdens største sykkelritt til «Tour de Norvege».

Med rifla på ryggen vant Tarjei Bø overraskende verdenscupen, og Alexander Dale Oen imponerte stort under VM i Shanghai. Johan Remen Evensen satt ny verdensrekord i Vikersund, Suzann Pettersen ble Europas store golf-dronning og Magnus Carlsen kom seg etter en selvtillitsknekk tidligere i år og vant tilbake plassen som verdensener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer