Cecilia Brækhus er ettertraktet

Brækhus-jubel: - Fått tilbud om å bokse over hele verden

Over én million HBO-seere på det meste så Cecilia Brækhus' kamp mot Kali Reis i Los Angeles lørdag kveld. Det har åpnet enda flere dører for «The First Lady».

GODE TV-TALL: I gjennomsnitt så 904.000 seere Cecilia Brækhus vinne mot Kali Reis lørdag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GODE TV-TALL: I gjennomsnitt så 904.000 seere Cecilia Brækhus vinne mot Kali Reis lørdag kveld. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

TV-tallene ble en stor suksess for Team Brækhus, og bergenserens kamp var mer populær enn noen annen mannlig boksekamp på HBO i 2018 hvis man ser bort fra Gennady Golovkins knockoutseier mot Vanes Martirosyan senere samme kveld.

I gjennomsnitt så 904.000 seere Brækhus' poengseier mot hjemmehåpet Reis, mens hele 1,024 million seere var innom kanalen i løpet av kampen.

- Det er helt surrealistisk. Det ble faktisk en spontan feiring her i Los Angeles, forteller en svært glad Brækhus til NTB etter at TV-tallene ble offentliggjort.

Kampen var på mange måter «make or break» for hennes del. Etter en fartsfylt seier, der boksedronningen blant annet måtte ta telling for første gang i proffkarrieren, fikk hun vist seg fram på den aller ypperste boksescenen og skapt seg et navn i Statene.

Kunne vært kroken på døren

TV-tallene er tilsynelatende også attraktivt for andre store boksestevner.

- Hadde det ikke blitt noe bra hadde det vært kroken på døren, for å være helt ærlig. Nå har jeg fått tilbud om å bokse på stevner på store arenaer rundt om i hele verden, men planen er å bli i USA, sier 36-åringen uten å hvilke avsløre hvilke stevner eller land det er snakk om.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer