Brækhus kaller UFC-stjerne respektløs

Reiser gjerne til Las Vegas for tittelkamp.

UFC-MESTER MOT BOKSEMESTER? Ronda Rousey er verdensmester i MMA. Hun og treneren tror boksere vil komme til kort mot henne. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports / NTB SCANPIX
UFC-MESTER MOT BOKSEMESTER? Ronda Rousey er verdensmester i MMA. Hun og treneren tror boksere vil komme til kort mot henne. Foto: Jayne Kamin-Oncea-USA TODAY Sports / NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Lørdag 13. september ble Cecilia Brækhus den første kvinnelige bokseren med samtlige verdensmester-titler i boksing.

Likevel er den amerikanske UFC-mesteren Ronda Rousey og hennes trener Edmond Tarverdyan tilsynelatende lite imponert over den norske jenta.

I et intervju med mixedmartialarts.com sier Tarverdyan rett ut at verdensmestere i boksing ikke er noen match for sin utøver.

Bedre enn verdensmestere - Det er ingen tvil om at Ronda kan vinne VM-tittelen i sin første boksematch. Jeg har sett henne på gymmen, hvor hun er bedre enn verdensmestere i sparring. Til og med når hun har på 400 grams-hansker slår hun folk i gulvet, sier treneren til nettstedet.

Uttalelsene fra Rouseys trener møtes med undring hos Brækhus. I en pressemelding fra promotor Sauerland svarer 33-åringen slik til Rousey:

- Ronda er en eksepsjonell atlet, hun er på toppen i sin gren og for det har hun all min respekt, sier Brækhus - som leggger til:

- Men jeg synes det viser manglende respekt når treneren hennes sier at hun kan vinne VM-tittelen i sin første boksekamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer