Boksing

Brækhus-kaos i natt: - Har ikke opplevd maken

- Dette overgår alt, sier boksedronningen, som går i ringen i Los Angeles søndag morgen.

TRANGT OM PLASSEN: Cecilia Brækhus ble trykt inn helt innerst i heisen på vei til middag med TV-giganten HBO. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND
TRANGT OM PLASSEN: Cecilia Brækhus ble trykt inn helt innerst i heisen på vei til middag med TV-giganten HBO. FOTO: TORE ULRIK BRATLAND Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LOS ANGELES (Dagbladet): Her står Cecilia Brækhus (36) inneklemt i heisen på hotell Sheraton Gateway Los Angeles i natt. Hun har folk fra teamet rundt seg. Utenfor står journalister, fotografer og beundrere som vil ha en bit av henne.

Men Brækhus haster opp til en middag med den amerikanske TV-giganten HBO. En liten time i forveien har hun vært på innveiing på samme hotell. Der ble hun møtte med stormende jubel fra det amerikanske publikum da speakeren introduserte henne som «The First Lady» og alle fem beltene kom inn på rekke og rad.

På spørsmål om hun har vært med på maken svarer hun «nei». USA er klar for Brækhus. Og Brækhus er klar for USA. Søndag morgen - norsk tid - går hun i ringen mot Kali Reis (32) i StubHub Center i Los Angeles.

Har skutt i været

Brækhus og Reis bokser i det samme stevnet som Gennady Golovkin (36) fra Kasakhstan og amerikaneren Vanes Martirosyan (31). Førstnevnte går for å være verdens beste mannlige bokser.

Det som gjør at interessen for Brækhus har skutt i været, er avgjørelsen til HBO-bossene. For første gang i kanalens 45-årige historie blir en kvinnelig boksekamp sendt på direkten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer