Brækhus mot Laurén:

Brækhus leide inn MMA-utøver: - Hadde slengt Laurén som en klut i oppvaskkummen

Ville ikke ha noe nytt kyssestunt.

BODYGUARD: Cecilia Bræhus har hentet inn MMA-utøver Marthin Hamlet Nielsen for å sørge for at Mikaela Laurén ikke gjorde flere stunts. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BODYGUARD: Cecilia Bræhus har hentet inn MMA-utøver Marthin Hamlet Nielsen for å sørge for at Mikaela Laurén ikke gjorde flere stunts. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MELSOMVIK (Dagbladet): Cecilia Brækhus innrømmer til Dagbladet at hun ble fullstendig satt ut da Mikaela Laurén helt uventet ga henne et saftig kyss på den siste pressekonferansen før boksekampen.

Det skulle bare ikke skje igjen. Foran innveiingen i ettermiddag på Oslo Convention Center hadde Cecilia Brækhus hyret inn muskelbunten og MMA-fighteren Marthin Hamlet Nielsen.

- Hun kunne bare prøvd seg. Da hadde han her slengt henne rundt i lufta som en klut og sendt henne i oppvaskkummen, sier Cecilia Brækhus og peker på den storvokste karen til Dagbladet.

Ba om hjelp

Det var tydelig at Brækhus hadde tatt sine forholdsregler før det siste møtet med den svenske bokseren uten boksehansker.

- Ja, det er riktig at Cecilia ville ha hjelp av meg om noe skulle skje. Jeg sto klar jeg , sier mannen med bicepsene i orden og blomkålørene som viste at her kødder man ikke.

Brækhus legger til:

- Kanskje hun så det og fikk tenkt seg om, sier Cecilia Brækhus til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer