Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus mot Laurén:

Brækhus leide inn MMA-utøver: - Hadde slengt Laurén som en klut i oppvaskkummen

Ville ikke ha noe nytt kyssestunt.

BODYGUARD: Cecilia Bræhus har hentet inn MMA-utøver Marthin Hamlet Nielsen for å sørge for at Mikaela Laurén ikke gjorde flere stunts. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BODYGUARD: Cecilia Bræhus har hentet inn MMA-utøver Marthin Hamlet Nielsen for å sørge for at Mikaela Laurén ikke gjorde flere stunts. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MELSOMVIK (Dagbladet): Cecilia Brækhus innrømmer til Dagbladet at hun ble fullstendig satt ut da Mikaela Laurén helt uventet ga henne et saftig kyss på den siste pressekonferansen før boksekampen.

Det skulle bare ikke skje igjen. Foran innveiingen i ettermiddag på Oslo Convention Center hadde Cecilia Brækhus hyret inn muskelbunten og MMA-fighteren Marthin Hamlet Nielsen.

- Hun kunne bare prøvd seg. Da hadde han her slengt henne rundt i lufta som en klut og sendt henne i oppvaskkummen, sier Cecilia Brækhus og peker på den storvokste karen til Dagbladet.

Ba om hjelp

Det var tydelig at Brækhus hadde tatt sine forholdsregler før det siste møtet med den svenske bokseren uten boksehansker.

- Ja, det er riktig at Cecilia ville ha hjelp av meg om noe skulle skje. Jeg sto klar jeg , sier mannen med bicepsene i orden og blomkålørene som viste at her kødder man ikke.

Brækhus legger til:

- Kanskje hun så det og fikk tenkt seg om, sier Cecilia Brækhus til Dagbladet.

Før innveiingen fikk Cecilia Brækhus en stor honnør. Hun fikk overrakt en æresbevisning. En svær ring som tegn på at hun er en av tidenes største boksere.

- Denne er det bare slike som Muhammad Ali og de aller største som har mottatt, sier Ulf Johansen som er i trenerteamet.

- Jeg er dypt beæret, sa Cecilia Brækhus.

En dronning trenger en bodyguard.

BEÆRET: Cecilia Brækhus fikk overrakt en ring som et bevis på at hun er en av historiens største boksere. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet
BEÆRET: Cecilia Brækhus fikk overrakt en ring som et bevis på at hun er en av historiens største boksere. Foto: John T. Pedersen / Dagbladet Vis mer

Marthin Hamlet Nielsen er på full fart opp i sin egen MMA-karriere. Han skryter av opplegget til team-Brækhus.

- Seriøst

- Det er veldig seriøst, sier han. Jeg lærer mye som jeg kan ta med meg videre i min egen karriere.

Cecilia Brækhus stilte med rosa klut for munnen foran den siste «staredown». Normalt skal da bokserne omtrent kile nesebor foran kameraene. Men denne gangen stilte Cecilia Brækhus lett bakoverlent og holdt en halv meters avstand, eller umulig kyssemotstand til sin rival.

- Ja, jeg la merke til det. Hun ville ikke inn i en skikkelig staredown. Hun holdt avstand, sier Mikaela Laurén til Dagbladet.

Hun fortsetter:

- Kanskje hun er redd for meg? Jeg ville ikke ta et nytt kyssestunt. Jeg hadde ingen planer om det.

Så smiler hun og sier:

- Eller hur?

Cecilia Brækhus kontrer.

- Jeg er glad alt disse greiene er over nå. For det er i ringen på lørdag det gjelder. Da er jeg der!

Den norske boksedronningen veide inn til 65,8 kilo og var med det komfortabelt innenfor grensen for weltervekt på 66,7 kilo.

Laurèn tikket inn på 66,1.

36-åringen og Laurén er ventet gå i ringen rundt kl. 23.00 lørdag.

Kampen vises på Viaplay Pay Per View.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!