<strong>DRONNINGER I HVER SIN RING:</strong> Ronda Rousey (t.v) går gjerne en kamp uten regler mot Floyd Mayweather - og hun tror hun hadde vunnet. - Selvfølgelig blir det aldri noe av, fastslår Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix (t.v.) og Lars Eivind Bones/Dagbladet
DRONNINGER I HVER SIN RING: Ronda Rousey (t.v) går gjerne en kamp uten regler mot Floyd Mayweather - og hun tror hun hadde vunnet. - Selvfølgelig blir det aldri noe av, fastslår Cecilia Brækhus. Foto: NTB Scanpix (t.v.) og Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer

Brækhus ler av Rouseys utspill: - Bare tull det hun holder på med

MMA-dronning vil møte Mayweather.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet:) Tidligere denne uka gjorde kampsportdronningen Ronda Rousey det klart at hun gjerne går en kamp mot verdens ubestridt beste bokser, Floyd Mayweather.

- Å slåss er det jeg gjør. I en kamp uten regler kunne jeg slått hvem som helst på denne planeten. Boksing er søt vitenskap med strenge regler som jeg respekterer. Men du sa en kamp uten regler, og det er det ærlige svaret, svarte Rousey da hun ble spurt om hun kunne slå Floyd Mayweather.

Norges boksestjerne Cecilia Brækhus har stor sans for Ronda Rouseys evne til å skape blest om sin egen idrett og seg selv. Men noen kamp mellom Rousey og Mayweather ser hun ingen grunn til å diskutere i seriøse vendinger.

- Jeg synes hun er et friskt pust, men det er bare tull det hun holder på med, sier Brækhus til Dagbladet.

- Det hun gjør er jo bare å promotere seg selv. Det er show, og hun er flink til det, sier boksedronningen.

- Selvfølgelig blir det aldri noe av et møte med Mayweather. Og det er vel derfor at hun går ut med noe slikt. Men hun er seg selv, og hun skaper interesse for sporten sin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer