Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Brækhus med knockout-seier

Mot Wanda Pena Ozuna i Berlin.

Proffbokseren Cecilia Brækhus overbeviste og beseiret dominikanske Wanda Pena Ozuna på teknisk knockout i Tempodrom i Berlin lørdag.

Det var Brækhus femte seier som profesjonell, og den første som Sauerland-bokser. Hun er forresten den første kvinnebokseren Sauerland Event noensinne har inngått kontrakt med.

Etter at hun brøt med Stonehand Promotion og Helge Wærøy i fjor sommer, tok hun seg en pause på noen måneder, men nå er hun i gang igjen og med tittelkamp som mål.

Cecilia Brækhus tok kommandoen fra start i kampen. Hun var større enn sin dominikanske motstander og traff hele tiden med harde og rene slag. Etter 1.47 minutter i den fjerde runden kastet treneren til Ozuna inn håndkleet, og dermed kunne Brækhus juble for sin annen knockoutseier.

Sauerlands Johannes Berendt sa til NTB etter kampen at publikum var begeistret etter Brækhus kamp, og hun vant en veldig fortjent seier.

Wanda Pena Ozuna gikk på sitt tredje nederlag som profesjonell. Hun har også fire seirer på sine sju kamper.

Kampen Cecilia Brækhus bokset i Berlin var den første siden hun slo Borislava Goranova klart på poeng i et stevne i Zwickau i Tyskland sankthansaften i fjor.

(NTB)

KNOCK-OUT: Wanda Pena Ozuna Fra Den Dominikanske Republikk ble for liten og lett i møte med Cecilia Brækhus. Den norske jenta vant på teknisk knockout i Berlin. Foto: Johannes Berendt/Scanpix
KNOCK-OUT: Wanda Pena Ozuna Fra Den Dominikanske Republikk ble for liten og lett i møte med Cecilia Brækhus. Den norske jenta vant på teknisk knockout i Berlin. Foto: Johannes Berendt/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media