Brækhus misfornøyd tross seier

- Imponerte ingen, sier bokseekspert.

VANT PÅ DÅRLIG DAG: Cecilia Brækhus innrømmer at hun var ille ute i gårsdagens tittelkamp mot Lucia Morelli. Mest misfornøyd er hun med oppladningen til kampen. 
Foto: Nils Meilvang / Scanpix
VANT PÅ DÅRLIG DAG: Cecilia Brækhus innrømmer at hun var ille ute i gårsdagens tittelkamp mot Lucia Morelli. Mest misfornøyd er hun med oppladningen til kampen. Foto: Nils Meilvang / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Cecilia Brækhus imponerte ikke, men vant en grei seier over Lucia Morelli i Herning lørdag kveld. Det er ekspertenes dom etter hennes tredje tittelforsvar.

- Det stemte ikke helt. Jeg hadde ikke hodet helt med meg i denne kampen. Innimellom var jeg veldig ukonsentrert, uten at jeg helt kan si hvorfor det ble slik. Jeg er fornøyd med å ta en slik seier på en dårlig dag. Det gir litt trygghet, men mest av alt må jeg trekke så mye lærdom av denne kampen som mulig, sier Brækhus til NTB dagen derpå.

- Før neste kamp må jeg få orden på oppladningen, for den var ikke maksimal. Jeg må jobbe mer med forsvaret og guarden min, og konsentrasjonen må bli bedre. Jeg var litt ute å kjøre i perioder i denne kampen fordi jeg mistet konsentrasjonen og fokuset.

Hun beholdt mesterbeltene i World Boxing Association (WBA) og World Boxing Council (WBC), og det var ingen tvil om at seieren var fortjent.

- Jeg synes vi bokset en bra kamp. Det var tøft, men mesteren vant en fortjent seier, sa Lucia Morelli etter kampen.

Holder ikke

- Brækhus vant greit, men måten hun gjorde det på imponerte vel ingen. Jeg savnet særlig dobbeltangrep. Hun gikk på og slo en serie, men trakk seg så tilbake for å se på resultatet. Det gjorde at motstanderen fikk det nødvendige pusterommet, sier Ronald Larsen til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer