Brækhus møter 38 år gammel amerikaner i neste kamp

Skal bokse igjen før jul.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KØBENHAVN (Dagbladet): Selv om det ikke er mange timer siden Cecilia Brækhus var i ringen, og hun nå skal ha tre uker fri før hun setter i gang med treningen igjen, er allerede neste motstander klar.

- Jeg har Tori Nelson, hun er obligatorisk før jul. Det er det forbundet som har bestemt, hun er førsteutfordrer, forteller Brækhus til Dagbladet.

- Jeg føler meg helt fin i kroppen, fysisk og mentalt er jeg innstilt på en kamp før jul, fortsetter hun, ved frokostbordet på hotellet i København.

- Jeg gleder meg, det blir kjempemoro.

Vant mot Mia St.John Tori Nelson er 38 år fra USA, og er rangert som nummer tre i verden i weltervekt, bak Cecilia Brækhus og Noni Tenge.

38-åringen har bokset i bare fire år, og har vunnet 10 av sine 13 kamper, de tre siste har endt uavgjort. I mai i år møtte Nelson Mia St. John, og vant den kampen på knockout i andre runde. Brækhus møtte St. John i april i fjor, og vant kampen etter fem og et halvt minutt.

Nelson har WIBA-beltet (Women's International Boxing Association) i weltervekt, og skal forsvare det mot Arlene Biencove senere i september.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer