Brækhus-motstander har trukket seg fra mestermøte

- Jeg er ekstremt skuffet.

SKUFFET: Cecilia Brækhus må forberede seg på en ny motstander neste måned.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
SKUFFET: Cecilia Brækhus må forberede seg på en ny motstander neste måned. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var lagt opp til et supershow med Vladimir Klitsjko og Cecilia Brækhus i hovedrollene mot sterke boksere. Så trakk plutselig verdensmester Ramona Kühne seg.

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg er ganske irritert nå. Vi hadde en klar muntlig avtale om denne kampen, som jeg virkelig har gledet meg til. Vi ga etter for alle hennes krav, men nå virker det som om alvoret har sunket inn hos henne. Jeg tror helt klart at hun har fått kalde føtter, sier Cecilia Brækhus til NTB.

Den norske verdensmesteren forbereder seg til kamp 24. oktober i de østerrikske alpene, for selv om Ramona Kühne ikke kommer til å stille, kommer det til å bli kamp.

Cecilia Brækhus legger ut om superstevnet i Düsseldorf, der Klitsjko skal forsvare mesterbeltene sine i tungvekt mot briten Tyson Fury. Sistnevnte er ubeseiret på 24 kamper.

Det kommer til å bli utsolgt og cirka 50.000 tilskuere i ESPRIT arena. Det ligger altså an til å bli bortimot elektrisk stemning i arenaen. Klart det kan ta pusten fra noen og en hver. Og Brækhus tror tyske Kühne har fått den store skjelven.

Tilbake til tegnebrettet - Jeg er ekstremt skuffet over at det ikke blir noen kamp mot Ramona Kühne. Det er jeg ikke redd for å innrømme. Derfor går vi tilbake til tegnebrettet nå for å finne en ny motstander.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.