Brækhus' motstander trakk seg

- Jeg har aldri opplevd maken.

SKREMMENDE: Cecilia Brækhus slo ut serbiske Eva Halasi i VM-kampen i danske Herning i november, og tok sin andre knockout-seier på rad. Rachel Clark forlangte plutselig mer penger etter å ha sett opptakene, mener den norske jentas sportsdirektør.
Foto: Heiko Junge / Scanpix
SKREMMENDE: Cecilia Brækhus slo ut serbiske Eva Halasi i VM-kampen i danske Herning i november, og tok sin andre knockout-seier på rad. Rachel Clark forlangte plutselig mer penger etter å ha sett opptakene, mener den norske jentas sportsdirektør. Foto: Heiko Junge / ScanpixVis mer

Rachel Clark har trukket seg fra kampen mot Cecilia Brækhus. Jill Emery blir ny motstander for den norske proffbokseren, skriver VG.

Brækhus skulle opprinnelig møtt Clark i danske Herning 12. februar, men amerikaneren trakk seg fra den avtalte kampen.

- Jeg har aldri opplevd maken. Clark er en stor, sterk og tøff jente med absolutt brukbar teknikk. Jeg tror dette kunne blitt en fin kamp, selv om den kanskje ikke hadde forandret verdenshistorien. Men det er for dumt å si ja til en boksekamp og så trekke seg, sier Brækhus til VG.

Sportsdirektøren i Sauerland, Hagen Doring, er også kritisk til Clarks avgjørelse.

- Etter at Rachel Clark så Cecilia og hennes kamper på video, ble hun trolig redd og forlangte mer penger enn vi kunne betale. Da begynte jeg straks å se etter en ny motstander, og jeg er glad for at vi straks fikk signert verdenstoeren, Jill Emery. Dermed blir kampen en ny stor test for Cecilia, sier Doring til VG.

(NTB)