KLAR FOR KAMP: Cecilia Brækhus møter Myriam Lamare i bokseringen i Fredrikshavn 1. februar. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix og Team Lamare
KLAR FOR KAMP: Cecilia Brækhus møter Myriam Lamare i bokseringen i Fredrikshavn 1. februar. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix og Team LamareVis mer

Brækhus' neste motstander hevder Cecilia har klare svakheter

- Jeg har planer om å bruke det til min fordel.

(Dagbladet): Cecilia Brækhus' neste motstander er den tidligere verdensmesteren Myriam Lamare (38), og duellantene møtes i ringen i Fredrikshavn 1. februar. Kampen skulle egentlig gå 18. januar, men en øyeskade gjorde at Cecilia Brækhus ikke tok noen sjanser.

Lamere står med 22 seire og tre tap. Ti seire har kommet etter knockout. Brækhus mener at 38-åringen er en av de beste bokserne for tiden. Og den franske kvinnen har vinnerresepten klar.

- Jeg har sett alle tilgjengelige videoer av Cecilias kamper, og hver gang har jeg sett noen svakheter i stilen hennes. Jeg har planer om å bruke det til min fordel for å vinne kampen, sier Lamare i en pressemelding Team Sauerland har sendt ut.

Offensiv På spørsmål om hva tilskuerne kan forvente, svarer Lamare:

- En stor kamp. Ingenting mer, og ingenting mindre.

38-åringen er, som de fleste boksere før en kamp, offensiv. Lamare forteller at alt har gått bra under oppkjøringen til boksekampen. Hun har ingen muntlig beskjed til Cecilia før kampen i Danmark.

- Nei, jeg vil la mine knyttnever ta seg av praten, sier Lamare.

Ny trener Brækhus' forrige kamp ga en overlegen seier mot 18-åringen Oxandia Castillo på teknisk knockout.

Den norske jernkvinnen har fått ny trener siden kampen sist. Otto Ramin har tatt plassen til Ulli Wegner.