TATT FOR TYVERI: Victoria Cisneros (t.v.) fikk juling av Cecilia Brækhus i lørdagens tittelkamp i Herning. Nedturen var imidlertid ikke over for den amerikanske jenta, som ble pågrepet i gaten på flyplassen i Billund mistenkt for tyveri av en Louis Vutton-vekse og en ryggsekk.Foto: Bernd Wende / SCANPIX
TATT FOR TYVERI: Victoria Cisneros (t.v.) fikk juling av Cecilia Brækhus i lørdagens tittelkamp i Herning. Nedturen var imidlertid ikke over for den amerikanske jenta, som ble pågrepet i gaten på flyplassen i Billund mistenkt for tyveri av en Louis Vutton-vekse og en ryggsekk.Foto: Bernd Wende / SCANPIXVis mer

Brækhus-offer tatt for vesketyveri på vei hjem til USA

Victoria Cisneros ble pågrepet i gaten på flyplassen.

||| (Dagbladet): Lørdag kveld var Victoria Cisneros i trøbbel da hun sto ovenfor Cecilia Brækhus i bokseringen i Herning. Den amerikanske jenta fikk juling i samtlige 10 runder, og gikk på et soleklart poengtap mot den norske verdensmesteren.

Problemene var imidlertid langt fra over for Cisneros: Mens Brækhus kunne reise hjem til Berlin med lovlig eierskap til mesterbeltene i WBA (World Boxing Association), WBC (World Boxing Council) og WBO (World Boxing Organisation), forsøkte 25-åringen fra New Mexico å forlate Danmark med ulovlige souvenirer i bagasjen.

Cisneros ble nemlig pågrepet i gaten på flyplassen i Billund og siktet for tyveri av en Louis Vutton-veske og en ryggsekk, skriver Vejle Amts Folkeblad, ifølge sporten.dk.

Det endte med bot og et innreiseforbud til Danmark med en varighet på to år.

PS! Cecilia Brækhus er etter lørdagens seier rangert som verdens beste kvinnelige weltervektbokser av nettstedet BoxRec.com, som fører løpende statistikk over internasjonal boksing.