Cecilia Brækhus vs Anne Sophie Mathis

Brækhus om oppladningen: - Det har vært tøft. Det har vært brutalt

Cecilia Brækhus er veldig selvsikker før lørdagens kamp.

MOTIVERT: Norges boksedronning, Cecilia Brækhus har lagt blod, svette og tårer i forbredelsene til hennes første profesjonelle boksekamp i Norge. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ØKERN (Dagbladet): Lørdag kveld braker det løs i Oslo Spektrum: Cecilia Brækhus møter Anne Sophie Mathis til en historisk boksekamp.

Brækhus, som fyller 35 år i dag, møtte pressen noen dager før The Homecoming. Mathis var også på plass på pressekonferansen.

Forrige gang de to duellantene møttes tilbake i 2012 ble kampen omtalt som «århundrets kvinnekamp», og det er lov å drømme om en reprise i Oslo.

Brækhus kom ut til tonene fra Onkel Ps nye Brækhus-låt. Hun forteller blant at bursdagsfeiringen ikke har vært det store - hun har fått en svær kake som hun ikke kan spise før på lørdag.

Fram mot kampen har hun blant annet sparret med en mannlig spansk mester i weltervekt.

- Det har vært tøft. Det har vært brutalt. Han har ikke holdt igjen noen ting. Det er bra, for da får jeg ikke sjokk når jeg kommer i ringen og møter den styrken Mathis har, sier Brækhus, som forteller at hun har bygget mer muskler.

The First Lady advarer også Mathis om at hun møter en helt annen bokser enn sist de møttes.

- Det blir en helt ny bokser hun møter, på alt. Hun gjør jo stort sett det samme, sier Brækhus.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer